View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
2shy Muhbir

|
Posted: Sat Jan 15, 2011 9:39 pm Post subject: |
|
|
O konuda fazla endiþen olmasýn.Yani Sam ve diðer "özel" çocuklarýn muhabbeti 2.sezon sonuna kadar sürüyor.
Yalnýz 2.sezon finalinden sonra Sam'e yönelmen devam eder mi bilemiyorum
Kesinlikle.... 1.sezon finalini çok severim bende,TNTden izlemiþtim ilk sezonu
( o zaman dizi dýþarýda 3.sezon finalini yapmýþtý galiba) _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
Tigh Çaylak

|
Posted: Mon Feb 14, 2011 10:38 am Post subject: |
|
|
Off offf off,
Þimdi bu 1-2 sezonun muhabbetlerinin üzerine limon sýkmak gibi olacak ama yemin ederim bu dizi sýktý ve bitmesi lazým. Bu kadar dönüp dolaþan bir hikaye görmedim, Ruhunu aldý yine bir aðlamaklý ifadeler, hayal kýrýklýðý. Yemin ederim arka arkaya "Uçurtmalarý Vurmasýnlar" filmini 10-15 kez ilerim Sam'in salak yüzünü görmektense.
Bu arada elisa day; Tarkan'ýn arkadaþýyým da fb'de bi winchester gördüm, alla alla dedim bu kim, sana yordum direk  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Wed Feb 16, 2011 12:47 am Post subject: |
|
|
Sam için bir þey diyemiyorum çünkü 2.sezonda yani hikayenin onun karakterinde yoðunlaþtýðý zamanlarda bile sýkardý...ama dizi daha bitmesin! ( XFiles'ýn 8. ve 9. sezonu aklýma gelmiyor deðil hani ama)
En azýnda heyecanla beklediðim 17.bölümü var,Samuel Colt ile ilgili olan  _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Posted: Thu Feb 24, 2011 2:57 am Post subject: |
|
|
Tigh wrote: | Off offf off,
Þimdi bu 1-2 sezonun muhabbetlerinin üzerine limon sýkmak gibi olacak ama yemin ederim bu dizi sýktý ve bitmesi lazým. Bu kadar dönüp dolaþan bir hikaye görmedim, Ruhunu aldý yine bir aðlamaklý ifadeler, hayal kýrýklýðý. Yemin ederim arka arkaya "Uçurtmalarý Vurmasýnlar" filmini 10-15 kez ilerim Sam'in salak yüzünü görmektense.
Bu arada elisa day; Tarkan'ýn arkadaþýyým da fb'de bi winchester gördüm, alla alla dedim bu kim, sana yordum direk  |
Ahahahah walla tam yerine basmýþsýn evet o benim....XD _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Tigh Çaylak

|
Posted: Sun Apr 24, 2011 1:52 pm Post subject: |
|
|
elisa day wrote: | Tigh wrote: | Off offf off,
Bu arada elisa day; Tarkan'ýn arkadaþýyým da fb'de bi winchester gördüm, alla alla dedim bu kim, sana yordum direk  |
Ahahahah walla tam yerine basmýþsýn evet o benim....XD |
Evet seçiliyor  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
|
Back to top |
|