| « Önceki konu :: Sonraki konu » |
| Yazar |
Mesaj |
2shy Muhbir

|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 10:30 pm İleti konusu: Californication |
|
|
Showtime' da başlayacak olan dizinin adı Californication olarak geçiyor ama imdb adresinde hala untitled yazıyor...
Promolar;
http://i19.tinypic.com/3z17iu8.jpg
http://i18.tinypic.com/2gslct5.jpg _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
| Başa dön |
|
 |
özge Saha Ajanı

|
Tarih: Pts Mar 26, 2007 1:36 am İleti konusu: |
|
|
aman tanrım ne kadar yaşlanmış DD....1. sezonu tekrar izliyorumda  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Pts Mar 26, 2007 2:01 am İleti konusu: |
|
|
| özge yazdı: | aman tanrım ne kadar yaşlanmış DD....1. sezonu tekrar izliyorumda  |
hehe normal o zaman,1.sezon 93'teydi..
Bana da ilk öyle gözükmüştü ama yine de tatlı çıkmış bence. _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
| Başa dön |
|
 |
isatay Müdür Yardımcısı

|
Tarih: Pts Mar 26, 2007 2:34 pm İleti konusu: |
|
|
ben gayet iyi gördüm kendisini. yaşlandıkça daha da yakışıklılaşan adamlardan olacak gibi. en son BBCde mülakakt verirken suratı olduğu gibi sakalla kaplıydı. yüzü görünmüyordu nerdeyse. oyunculuğu filan boşverip tamamen bağımsız filmlerde yönetmenlik yapmak istediğini söylüyordu. fikri değişti herhalde.
dizini konusu hakkında fikri olan var mıdır? _________________ http://www.lebriz.com/pages/lsd.aspx?lang=TR&authorID=15
www.lebriz.com/ruhsarozer |
|
| Başa dön |
|
 |
promeusa Özel Ajan

|
Tarih: Pts Mar 26, 2007 4:12 pm İleti konusu: |
|
|
Showtime'da yayınlanacak bu diziyi seyretmeye çalışacağım...Konusunun ne olduğu hakkında inanın hiçbir şey bilmiyorum!!!  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Pts Mar 26, 2007 10:15 pm İleti konusu: |
|
|
| darkness yazdı: | | Kendisi, Showtime'ın bu yaz başlayacak olan komedi dizisinde başrolü oynayacak. Duchovny'nin karakteri Hank Moody, kadın düşkünü boşanmış bir adamdır ve sevdiği iki kadınla karmaşık ilişkileri vardır: 16 yaşındaki kızı ve eski sevgilisi. |
Dizinin şu an için konusu böyle en azından yayınlanacak olan pilot bölümünün konusu bu şekilde...
| isatay yazdı: | | en son BBCde mülakakt verirken suratı olduğu gibi sakalla kaplıydı. yüzü görünmüyordu nerdeyse. oyunculuğu filan boşverip tamamen bağımsız filmlerde yönetmenlik yapmak istediğini söylüyordu. |
Bu röportaj eski miydi?Yani hem TTM'den hem de Tv set'te sakallı da  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
isatay Müdür Yardımcısı

|
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Sal Mar 27, 2007 11:30 pm İleti konusu: |
|
|
Hım o zaman TV set ile ilgili olan olabilir,TTM çok eski kalıyor yanında.  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Çar May 16, 2007 7:40 pm İleti konusu: |
|
|
şimdi canlar.. DD sempatizanları.. ılk bölümün senaryosu üzerine bir yazı okudum ve Fox Mulder karakteri ile sevdiğiniz , beğendiğiniz David Duchovny'nin bu yeni rolünün Mulder ile uzaktan yakından alakası olmadığını bilmenizi isterim.. Ve hatta şok olabilirsiniz, onu da belirteyim.. Spoiler'a giriyorum, bundan sonrasını okuyup okumamak size kalmış
| Alıntı: | şöyle diyeyim.. Yazıda denildiğine göre Califonication'un Hank Moody karakteri (DD) , Nip/Tuck'ın Christian Troy karakterini aratmıyormuş.. Onun kadar arızalı bir tipmiş ve onun kadar da sekse düşkünmüş..
Ayrıca dizinin komediden çok drama ağırlıklı olduğu belirtlmiş. Hank'in hayatı zaten yeteri kadar karmaşıkken eski karısı ve kızı da işleri onun için hiç kolaylaştırmayacak şeyler yapıyolar..
Bir Christian Troy'u daha çekebileceğimden emin değilim ben yaa.. Hayır Christian'ı da severim aslında ama o kadar arıza var ki adamda, izlemesi çok zor, her yaptığı iyi şeyin ardından daha kötü başka şeyler yapıyor. |
Gerisini buradan okuyun isterseniz. ılk bölümün kısa da olsa bir özeti gibi, o nedenle okuyup okumamak size kalmış. Ben zaten asıl önemli olanları yazdım.
http://www.tvsquad.com/2007/05/14/californication-a-look-at-the-pilot-script/ _________________
Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN
http://www.tvgunlugu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kitsunegari Saha Ajanı

|
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Çar May 16, 2007 10:19 pm İleti konusu: |
|
|
Showtime'da yayımlanacak. Burada ancak kanallar beğenip alırsa izleyebiliriz. Dexter da Showtime'ın dizisiydi, E2'de yayımlanıyo, Weeds te Digiturk'te bildiğim kadarıyla.. Ya E2 ya Digiturk alır yani. O da alırsa. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
kitsunegari Saha Ajanı

|
Tarih: Çar May 16, 2007 11:15 pm İleti konusu: |
|
|
Hmm anladım, yani E2 yada Digiturk beğenip alsa bile ben izleyemiyorum Çünkü kablolu yayın bizdeki  |
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Per May 17, 2007 12:42 am İleti konusu: |
|
|
| auroriel yazdı: | | şimdi canlar.. DD sempatizanları.. ılk bölümün senaryosu üzerine bir yazı okudum ve Fox Mulder karakteri ile sevdiğiniz , beğendiğiniz David Duchovny'nin bu yeni rolünün Mulder ile uzaktan yakından alakası olmadığını bilmenizi isterim.. Ve hatta şok olabilirsiniz, onu da belirteyim.. |
Vallahi ne yalan söyleyim,pilot bölümünün senaryosunu okuduktan ve de reklamını izledikten sonra da pek de şok olmadım ,yani XF öncesi projelerinin ününden olsa gerek, beni şaşırtmadı.Bir de Showtime'daymış zaten.
Yine de E2 alsa çok hoş olur... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Per May 17, 2007 5:11 pm İleti konusu: |
|
|
XF öncesi dönem ile bağlantı kurmadım ben. Sadece günümüzün popülaritesi ne istiyosa ona kaymış olmasına şaşırdım. şaşırdım da diyemem, basbayağı "neden yani?" tribindeyim o kadar. Gerçi çok iyi bi yapım da olabilir , sonuçta arızalı oldukları için insanları/karakterleri yargılamak ta saçma..
Neyse bi çıksın bakalım. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|