X-Files   Return to Index
Özel Mesajlar
ER (***spoiler***)
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: Telemanyaklar
« Önceki konu :: Sonraki konu »  
Yazar Mesaj
auroriel
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 3523

İletiTarih: Çar Oca 11, 2006 11:06 pm    İleti konusu: ER (***spoiler***) Alıntıyla Cevap Gönder
From: okatmer 3/24/2004 12:31 pm
To:
ALL

Bu sefer haberi ben vereyim. ER hafta içi hergün 18:45'de

Oğuzhan

From: trustno13 3/24/2004 12:58 pm
To:
okatmer

höhhhh

pekala, bir açıklama yapmak zorundayım: arkadaşlar bundan böyle ben de cnbc-e'deyim. hafta içi her gece saat 04:00-05:00'de.
evet rayting kaygım yok, siz de izlemeyin zaten iş güç okul mokul vardır.

Murat

From: rukish 3/24/2004 1:06 pm
To:
trustno13

E oha be oha be!

Ağlamak istioruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1. sevinçten
2. 18:45'te olduu için. Chicago Hope'u da böle erken saate koymuşlardı kaçırmıştım. ühü :(

Alias'ı da KANAL D tekelinden kaldırmalarını (tabe gören ve duyan varsa diziyi, adamlar içine etti) diliyorum en kısa zamanda..

Ohh beaa! Aferin adamlara, valla izleyemicem ama ossun. Eşsiz bi dizi o kimse mahrum kalmasın :DDDDDDDDD

ben de mahrum kalmiim. Evime 15 dakka uzaklıkta bi iş istiyorummmmmmmmmmmmmmmm...böğğğğğğğğğğğğüüüüüüüüüüüüaaaaaaaaaa

From: _VooDoo_ 3/25/2004 3:58 pm
To:
rukish

:))) gerçekten mi?? ben çok izlerdim, tgrt'de veriyorlardı eskiden, ey gidi :)) neyse hayırlı olsun ne diyelim, bol bol izleriz artk :))
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
auroriel
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 3523

İletiTarih: Per Oca 12, 2006 12:03 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
From: merveb Sep-2 1:15 am
To:
ALL

ARKADAşLAR..BÜTÜN FORUMLARA AYNI MAILI YOLLADIK..HıÇ DEğışıKLıK YAPMADAN ALTINA ıSıM VE SOYADLA DıREK dergi@cnbce.com A YOLLUYORUZ..ATIP ATMADIğINIZI YAZARSANIZ ÇOK SEVıNıRıZ..şıMDıDEN SAğOLUN..

konu başlığı: ER :D

Derginizdeki mailleri neye göre yayınlıyorsunuz,izleyicinin şikayetini ne kadar önemsiyorsunuz kuşku duymaya başladık..Kim bilir belki cevap vermemenizi erkek veya kız arkadaşımızın huyuna benzetsek cevap alabilirdik..Ağustos'da tatildeler,dinlensinler haklılar dedik,Eylül'e kadar cevabını bekledik..Pembe dizi oyuncularının resmini aramaya harcadağınıız vakti keşke maillerimize cevap vererek ayırsaydınız..Hem hayal kırıklığına uğramazdık,hemde inatla neden daha önce vermiş olduğunuz posterleri veriyorsunuz da ER posteri vermiyorsunuz öğrenirdik.ABD'de 12.sezona girerken 3.sezondan itibaren haftada bire indirdiniz,herkes öğrenci değil saat 6da evde olamayanlar var dedik,üstüne istekleri dikkate alıyorlar diye takdir ettik..Ve Eylül sayısında tam anlamıyla şoka uğradık..Heralde "en izlenemez saat ve güne" koydunuz ER'ı..Neden yayınlanmadığı ayda bile sayfalarca haberleri bulunan sponsorlu dizimiz Despe Housewives'n saati değişmedi de ER'n ki değişti tahmin etmek zor değil...
Ancak istekleri yeteri kadar dikkate almadığınızı gördük ER izliyicileri olarak..Her ay size sayısız mail attık ancak hiç birine cevap alamadık ve diziyle ilgili hiç bi gelişme göremedik ve artık izliyicilerin taleplerine yeteri kadar önem vermediğinizi düşünüyoruz.Ayrıca 24 konusunda da bi açıklama yapılmıyor hatta bu aykı sayınızda Emmy adayları listesinde cnbce dizilerinden 24'den hiç bahsetilmemiş..Sizi sürekli eleştirmek gibi bi amacımız yok sadece sizi farklı yayın anlayışınızla tanıdık ve öyle devam etmesini istiyoruz.Ve bizi dikkate alıp cevap vereceğinizi umuyoruz ilginiz için teşekkürler..
er(http://slayer1987.navigate.to)

ad soyyad :D

From: Durden38 Sep-2 10:38 am
To:
merveb

Hah satış panosu muhabbetleri bitti şimdi de yeni trend bu sanırsam...Hey allam, neyse gidip noterden çıktısını alıp onaylatayım bir de bari...

From: rukish Sep-2 11:49 am
To:
Durden38

ER'ı severim, hem de pek severim..

Ama bi poster uğruna XF için nası mail atmadıysam ER için de atmam..

Yayımı kaldırılmış diziler dururken böle bişi için adamların başına ekşimek garip ve anlamsız gelmekte bana, kusuruma bakılmasın..

From: merveb Sep-2 1:03 pm
To:
ALL

nası bi moda anlamış değilim??biri bana açıklarsa çok sevinirim :S..üye olduğumuz forumlardaki er izleyicilerine atalım da ortak bi mail olsun diye yazdık daha fazla ses getirir diye..

bu arada mail posterden ziyade yayın saatinden şikayetçi olduğumuz için zırt pırt güneş tv ekranına yansıyo izlemiyorz diyenlere cevap atacaklarına farklı mantıklı isteklerimize cevap atmadıkları için kızdık..

From: rukish Sep-2 1:15 pm
To:
merveb

Garip maillere cevap vermek zaten o derginin başlıca sorunu.. Ama adamların konsept dedikleri bu heralde..

Yeteri kadar mail gidiyordur zaten ama kendileri *ince eleyip pek sık dokuduklarından* cevap vermiyolardır.. Tabii ki şansınızı deneyin, ama sadece kızdığınız şeyi belirtmek yerine poster vs. olaylaırna girerek cevap vermeleri şansını azaltırsıız bence.. Yani benim anladığım bu CNBC-e dergi hakkında, kısa ve öz değineceksin soruna ya da saf geyik yapıcaksın ki yayınlansın mailin de bi cevap alabilesin..

From: merveb Sep-2 1:31 pm
To:
rukish

zaten dergide bu mailin hepsini yayınlamaları gibi bir isteğimiz de yok..cevap yazmasalar bile en azından cumartesi 6 gibi bi öğrencinin en sosyal saatinden alıp düzgün saate koysunlar..cumarteesi 6??allah aşkına bu kadar saçma bi saat olabilir mi?

dergide yayınlanan saçma sorulara verdikleri cevap eğlendirici oluyo anladık..ama eskiden mantıklı sorulara da yer veriyolardı en azından..
dediğin gibi kısa ve öz çok değindik önceden ama dellendik bizde..oturtucaklar bizi biliyorz ama en azından cevap alabileceğiz o da birşey

From: rukish Sep-2 1:50 pm
To:
merveb

Eh tabe ki cesaretinize bi laf edemem, zira özellikle verecekleri ayar nedeniyle ben göze alamıyorum mail atmayı.. :)

O değil de CUMARTESı 18:00 Mı????

VE DEMıN BAKTIM GILMORE GIRLS 19:00 MU????!!!!!!!

BU CNBC-E'YE DıYECEK Bı LAF BULAMIYORUM!!!! Yine de XF adına sevinmem gerekir ki abidik gubidik saatlerle karşımıza gelmemişler..

Gerzek pembe dizi tadında diziler alacaklarına şu saatleri adam gibi düzenleseler düper olur ama nerdeee..

Hafta sonu dışarı çıkmak harama rtık bana da Gilmore Girls'ü ne edecem ben yaaaaa ??!!!

From: merveb Sep-2 2:10 pm
To:
rukish

salak cesareti deyin işte..yada artık yeter demiş ve sonunda gözü dönmüş cesaret..ama bi yere kadar valla yazmasam delirecektim gerçekten dediklerimden hangisi yanlış o da var....saçma sapan diziler alıp o kadar reklamını döndüreceklerine 24konusunda en ufak bi açıklama yapmamışlar,er'ı gidip nereye koymuşlar..xfiles'a bende dua ettim valla..bunlar yaparlar çünkü "xfiles rugrats'den sonra cnbce'de "deseler inanırım artık o kadar saçma şeyler yapmaya başladılar..hafta içi neyse ama en azından ben öğrenci olarak düşünüyorum :D hafta sonu saat 6..
bu arada yeni sezonu da hiç beğenmedim..p.anderson'n dizisine laf etmiyorum zaten :|
yeni gençlik dizisi hakkında başka bişi bulamadılar mı?
carnivale..valla manyak olucak..merakla bekliyorm.smallville ise onu da izlemicem..bi carnivale var

From: sedab Sep-2 2:10 pm
To:
rukish

eeee ben anlamadım gilmore girls un yeni bölümlerinimi o saate koymuşlar nasılseyretmemiz mümkün olur ki yuh yani
smalville one tree hill onları koysunlar ya o saate
okullular izler işte

From: Turke_1 Sep-2 9:40 pm
To:
sedab

Geçin bunları canım...
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
2shy
Muhbir
Muhbir

İletiler: 1480

İletiTarih: Cmt Şub 11, 2006 9:02 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
Bugün Er'de Carnival'de oynayan bir kız var,hani geçen hafta kocasının üzerine katran döktüler ya, işte onu gördüm.Kızın saçlar siyahtı yalnız,bayağı da küçüktü...
Keşke ER hafta içi hergün yayınlansa... Wink

"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character"
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder
shy_1998
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiler: 380

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 4:09 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
keşke. bencede çok iyi olur valla cumartesi günleri bazen kaçırabiliyorum hafta sonu diye ama hafta arası olsa kesin izlerim gerçi ctesileride izliyorum ama yinede kaçıyor arada bir.mesela dünkü bölümünü kaçırdım Crying or Very sad
Maybe there is hope
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiler: 373

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 5:17 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
öhö şimdi durum şöle ki kovac ve carter arasında kalmış durumdayım.nitekim bu nedenle tüm sezonları spoiler ettim ve kovac a hasta kaldım..
cartera ihanet ettim Embarassed
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
Ms.SpOoKy
Çaylak
Çaylak

İletiler: 174

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2006 5:33 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
ben suan carter tarafındayım ama bu sozler beni süphelendirdi şimdi hem merak da ettim Rolling Eyes bi de onceki bolumlerden birinde(devamını izleyememiştim) carter hani bişey yaparken laboratuarda yakalanıyordu da bunu gorevden almadan sen bi izne cık dinlen diyolardı hani(spoiler etmeden anlatıcam diye canım cıktı..) heh işte o konuyla ilgili carter ne yapıyor ben bilmiyorum kaçırmışım onu.. bilen arkadaşlar PM ile bna anlatabilirler mi acaba??
Maybe there is hope
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiTarih: Çar Şub 22, 2006 5:50 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
EVET Arkadaşlar engin bilgilerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var:ER ın bölümlerini bulabileceğim bir program varmı.limewire kazaa ve ares te yokdenedim ama hiç alakalı şeyler çıkmıyor.
diğer dizileri ise ne güzel döküyorlar..
stalker
Çaylak
Çaylak

İletiler: 83

İletiTarih: Çar Şub 22, 2006 11:31 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
er için ed2k linkleri buldum.

http://www.p2ptv.co.uk/223.html
http://tvunderground.org.ru/index.php?show=season&id=275

bu tv underground daha güncel bi siteye benziyo daha çok şey çıkıyo. e-mule programı yüklüyse ed2k linklerinin üzerine tıklaman yeterli. e-mule devreye giriyor direk. belki er herhangi bir kelimede de çokça bulnabileceği için aramalarından pek sonuç çıkmadı.
Başa dön
Maybe there is hope
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiTarih: Sal Mar 07, 2006 5:56 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
sonunda torrent le er ları indirip seyretmeye başlamış olark gururluyum ve KOVAC a aşığım Smile
carter ı boşverdim
12 sezon be offf ne dizi
shy_1998
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiTarih: Cmt Nis 01, 2006 8:21 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
ER ın bugün kü bölümü çok güzeldi ya carter ın uyuşturucu bağımlısı olduunu yavaş yavaş öğtenmeye başladılar bakalım ne olacak ilerki bölümlerde Confused beni ilgilendiren kısım sadece burası...!
keany
Çaylak
Çaylak

İletiler: 166

İletiTarih: Cmt Nis 08, 2006 11:44 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
izlediğim en gerçekçi hastane dizisi
Başa dön
shy_1998
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiTarih: Pzr Nis 09, 2006 11:50 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
Ben bu dizi sayesinde bir çok tıbbi terimi öğrendim ne diyim artık Laughing
IüIl
Çaylak
Çaylak

İletiler: 54

İletiTarih: Per Haz 22, 2006 4:37 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
E.R..ilk göz ağrım..ilk cnbc-e dizim..hırvatlara ve italyanlara duyduğum sevgi&saygı Wink her bölümünde damlayan gözyaşım..carter'ın bakışları,lucy'nin özlenen masumiyeti..in the family..elizabeth ve dr.green'in birlikteliği..her hafta yeni bir öykü..sonucunda..kandan hoşlanmayan ben artık ameliyata girecek düzeyde olayı kaptımm..ehh ne de olsa çekirdekten yetiştik Laughing
E.R.. rüyamda kendimi hastahanede görmem daha sonrasında abby benimle ilgilenirken ona beni travma 1'e götürmesini istememdir Smile artık ne yapıcaksam orda Razz
neyse..yönetmenlerini genelde çok beğendiğim,kalitesinden ödün vermediğini düşündüğüm bir dizidir..!
"you're in the basement because they're afraid of you, of your relentlessness, and because they know that they could drop you in the middle of the desert and tell you the truth is out there and you'd ask them for a shovel."
Başa dön
Kylie_x

İletiler: 25

İletiTarih: Sal Eyl 12, 2006 11:48 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
ER çok güzel bir dizi. En sevdiğim karakter ise Abby. Kadın , doktorlardan daha fazla şey biliyor Very Happy . Dizinin saati ters kalıyor bazen ancak yarısını seyredebiliyorum. Gördüğüm en inandırıcı dizilerden biri. Oyuncuların hepsi rollerinin hakkını veriyor(ne oyuncusu onlar gerçekten de doktor, hemşire Wink )
Muhbir
Muhbir

İletiler: 1480

İletiTarih: Sal Eyl 12, 2006 12:14 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
ER,George Clooney ile tanıştıran dizi...cnbceden değil tgrtden Cool Diziden o kadar çok oyuncu gelip geçiyor ki...

"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character"
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: Telemanyaklar Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız