X-Files   Return to Index
Log in to check your private messages
OZ (***spoiler***)

Post new topic   Reply to topic    THE X-FILES Türkiye Forum Index :: Telemanyaklar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
auroriel
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

PostPosted: Wed Jan 11, 2006 11:32 pm    Post subject: OZ (***spoiler***) Reply with quote
From: TRARAGORN 5/21/2003 3:36 pm
To:
ALL

dayanamadým,artýk attým bu mesajý.burada kac kisiyiz oz seyreden ?
abd ile aramýzda sadece 10-15 bolum var biliyor muyuz ?

*chris keller in sonu ne olacak,beacher intikamýný nasýl alacak ?

*said i olduren eleman niye boyle bisey yaptý ?

*o'reily kardeslerin basindaki bela ne zaman sona erecek?ryan ý iþ ustunde ne zaman gorecegiz(uzun zamandýr gammazlama,birbirine dusurme,oldurme gibi fiileri iþlemiyordu kardesinini uzuntusunden :)

daha baska sorularýmda var.bakalým forumdaki duruma gore abartabiliriz...

From: TheMartyr 5/21/2003 4:34 pm
To:
TRARAGORN

Walla ben denk gelince izliyorum ki o da baya nadiren oluyor.Ama baya güzel bir dizi[bizim hapisanelerle bir alakasý yok o ayrý :]].

Sadun

From: Durden38 5/21/2003 7:06 pm
To:
TheMartyr

Dizi oldukça iyi fakat yayýn saatleri yüzünden adam gibi takip edemedim bir türlü sanýrým þu an 3. sezon oynuyo di mi Hasan?

From: TRARAGORN 5/21/2003 7:46 pm
To:
Durden38

http://www.hbo.com/oz/

su anda son sezon izliyoruz.bitmish hbo 'da...

sondan ikinci bolum bu bolum(bu geceki bolum)...

haftaya son bolum kacýrmayýn...

yakýnda dvd si de cikacakmýsh...

From: black_witch 5/22/2003 4:10 pm
To:
TRARAGORN

vay be,koca çýnar said i devirdiler demek,bi de zavallý avukat vardý,nerden düþtüm buraya diye kendiini yiyp bitiriyodu.2,3 bölüm izledim,takip edilmiycek bi dizi hiç diil,cine5 niye þifresiz yayýnlýyo ki,hem altyazýlý,hem dublajlý,iyi valla,fýrsat buldukça izlemek lazým diycem de bitiyomuþ ztn.

From: TRARAGORN 5/22/2003 7:16 pm
To:
black_witch

o dedigin avukat beacher.eleman iki-üc bolum once tahliye edildi iyi halden ama basýna gelmeyen kalmadý.son olarak babasýný oldurduler.
butun bunlarý goren tahliye kurulu uzuldu ,acýdý salýverdi.

bunun bir arkadasý var.kris keller.beacher biraz "aþýk"... beacher tam kurtuldum iyi hayata devam edicem derken ve avukatlýga donup hapishanedeki mahkumlarýn hakkýný savunurken ustune ustluk bu keller ý da idamdan kurtarmýsken keller onun dýsarýda mutlu olmasýna hem de bir kadýna asýk olmasýan cok kýzýp onu tuzaga dusurdu...garibaným yine dustu oz a....
dunku bolumu seyredemedim. cuma gunu dublajýbna bakacam artýk...

From: sebnemi 5/23/2003 12:59 pm
To:
TRARAGORN

Oz u cýne5 te vermeye basladýgýndan berý hemen hemen hýcbýr bolumunu kacýrmadan seyredýyorum. seslendýrenler ara ara degýsýyo ve bu da bený sýnýrlendýrýyor ama yýne de cok guzel bence. ozda tartýsýlýr býr adalet ve dostluk anlayýsý var. karmasýk!
Bý de ýnternetten takýp ettýgýme gore abd de sarkýcýlar, sýnema artýzlerý, televýzyoncular oz da bý bolum gozukmek ýcýn býrbýrlerýyle yarýsýyorlar. sýtenýn adresýný tam hatýrlamýyorum ama koca bý lýste vardý kým kac dakýka gozuktu falan dýye..
Bolumden soora evde soole bý geyýk gecýyo: "ayný mantýkla Turkýye de bu sekýlde bý dýzý yapsalar noolur?" :) [aslýnda tahmýn etmek zor dýýl. ]

From: Durden38 5/24/2003 12:13 am
To:
sebnemi

Evet dizide Lakers'lý Rick Fox'ta birkaç bölüm yer almýþtý...

From: TRARAGORN 5/24/2003 2:05 am
To:
Durden38

evet ne yazýk ki,dizinin bittigine bir baska delil daha vardý bu gece.muduru temizlediler,hem de "hayat boyu baþarý ödülü" alacaðý gece...

haftaya son bolum....

From: ratboy___ 5/27/2003 11:54 am
To:
TRARAGORN

Böyle bir dizinin olduðunu arkadaþlar söylemiþti ve bir bölümünü izlemiþtim...
Misafirliðin verdiði rahatsýzlýkla pek kenetlenemedim diziye ama hapishane içerisinde geçen müslümanlýðý yükselten ve amerikanýn sanýrým kendi kötü durumlarýný gözler önüne sunan bir dizi...
Cine5 te yayýnlanýyor birde...

From: bayzirtapoz 5/31/2003 10:46 pm
To:
TRARAGORN

vallahi allah sizi inandýrsýn ole bu diziyi izlerken yok o"reily ne olcak mýþ said niye vurulmuþ fln diye hiç düþünmüyorum vallaha
30. bölümden beri izlerim tek yaptýðým oz muhabbeti of nasýl biçti
nasuýl kesti (bi de nasýl döþedi var:P)

hepinize gýccýklýk ossun diye söylüyorum son bölümde schillinger beacher ve kellar birbirlerinin öldrecekler diyolar
(ay dur kulaklarýmý kapatýyým heyecaný kaçýyo diyenlere inat yapýyorum)

From: TRARAGORN 6/1/2003 1:39 am
To:
bayzirtapoz

murat editlemene gerek yoktu cunku dizi bitti ...

bu arkadasýnda garip davranýslarda bulunma gibi bir huyu olduguna inancým daha da kuvvetlendi...
Back to top
View user's profile Send private message
hardlinedreams

PostPosted: Wed Jul 20, 2011 5:39 pm    Post subject: Reply with quote
tv tarihinin en iyi dizilerinden biridir. Hbo yu hbo yapan dizidir. sizi o dört duvar arasýna sokar. hapishaneye düþmeden önce yapýlmasý gerekenler arasýnda ilk sýradadýr bu diziyi izlemek. Leyla ile Mecnunun aþký, Keller-Beacher aþkýnýn yanýnda sönük kalýr. muhakkak izlenmesi gereken bir yapýmdýr. bugün beðenerek izlediðimiz bir çok oyuncu bu dizide parlamýþtýr.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    THE X-FILES Türkiye Forum Index :: Telemanyaklar All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum