View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
inci Özel Ajan
|
Posted: Thu Nov 12, 2009 12:35 am Post subject: |
|
|
Ben birazdan izleyecegim ilk bolumu. Bakalim nasilmis? Soylediklerinizi konfirme edecek miyim acaba?
Ama yav, her efsanevi dizinin remake'ini yapmak zorundalar mi yav? Ben de orijinal V'yi izledigim, o geceleri iple cektigim geceleri hatirliyorum.
Ama Anna'nin gozlerini hizli hizli kirpistirmasi gercekten etkileyici. Ben de o sahneye taktim. Fragmanlarda o kirpistirma hep var. Bence bu bir sey gosteriyor onun hakkinda, belki bir sinirlenme, vs...Bunu daha sonra anlayacagiz galiba. _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 11:14 pm Post subject: |
|
|
V nin üçüncü bölümünü seyrettim ve herkesin izlemesini tavsiye ediyorum ,yani öyle böyle deðil muhteþemdi
Quote: | .ilk olarak rahip jack in kendisine V lerle ilgili danýþmaya gelen insanlara karþý çaresizliði,Erica nýn kendini V leri korumak zorunda kaldýðý bir durumda bulmasý,(sonradanV komplosu çýktý),eski V ile ilk ortak nokta 5.kol. Bir direniþ ve yönetime karþý olma var.
Doktor tam bir süpriz yaptý.Dale in insanlar hakkýndaki görüþleri ve bizi merak içinde býrakan burodaki tek V bendeðilim açýklamasý,(Rekha sharma diycem ama çok bariz olur).
Anna nýn karþý konulmaz otoritesi,nin altýndaki gerçekler de kulaðýmýza çalýnmaya baþladý.
Anna ile igili ilk yorumlar Diana kalitesinde olmayýþýydý.Anna ,diana dan çok farklý, kontrol etmede ve otorite kurmada ki yöntemi deðiþik ve insaný gerçekten etkiliyor.Protestocularýn sesi haline gelen kadýný yanýna çekmek için sahte duygusal tavýrlarýný çalýþýrkenki hali olaðan üstüydü.Yöntemleri daha incelik ve zekaya dayalý.(diana ya iþkence yapar ,beynini yýkar veya öldürürdü) günümüz þartlarýna uygun Diana dan daha etkili bir lider olduðunu kanatindeyim. Bu da onu daha tehlikeli kýlýyor.
Açýkçasý beðenmeyenlerin bir daha düþünmeye iticeði kesin.Kývama geliyor dizi. Linda'nýn Anna nýn kýzý çýkmasýný da bekliyordum . |
|
|
Back to top |
|
 |
|