View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:29 pm Post subject: Visitors :: Ziyaretçiler - *X*ten Önce *V* Vardý (*spoiler*) |
|
|
From: rukish 4/12/2003 2:09 pm
To: ALL
ýlgilenen ve hatýrlayanlara...
Özel kanallar açýlmadan (ve bu kadar iðrençleþmeden) önce TRT vardý...
Gri uzyalýlardan, yeþil uzaylýlardan önce *kertenkele*ler vardý... ýnsan gibiydiler... derileri öyleydi... ama vücutlarý farklýydý... onlarýn yemek alýþkanlýklarý deðiþikti... çið et yerlerdi.. fareleri çok severlerdi...
Dünyaya barýþ içinde geldiklerini söylerlerdi ama öyle deðildi... ýstedikleri taze yemekti, insanlardý, *su*ydu... Sadece kendi silahlarýyla ölebilirlerdi... Diana'larý vardý... O zamanlar erkeklerin favorisiydi, kýzlar bile korktuklarý kadar hayrandýlar ona!
ýnsanlarý *dönüþtürerek* kendi taraflarýna çekerlerdi
Donovan vardý.. Direniþçiydi... Oðlunu kaçýrmýþlardý...Annesi ondan öldüresiye nefret etmiþti kertenkele yanlýsý olmadýðý için... Grubuyla kertenkelelere karþý savaþýrdý.
Robin vardý.. *kertenkele*lerden birinden hamile kalmýþtý ve çok önemli bir varlýðý, o tek melezi dünyaya getirecekti sonra...
Robert Englund Freddy olmadan önce bir *kertenkele*ydi.. En sevimlileri oydu...
"X"ten önce "V" vardý...o da *kýrmýzý*ydý... VISITORS = ZýYARETÇýLER vardý...
ýlgilenen ve hatýrlayanlara...
"V : FINAL BATTLE"; dizinin son bölümleri 4 cd 5 milyon.. ORTA DÜNYA'da...
From: okatmer 4/12/2003 2:16 pm
To: rukish
Ruki sanýrým Orta Dünya ile reklam konusunda anlaþtýn :))
Öyle bi yazmýþsýnki yazýnýn sonunda V tv'de yeniden baþlýyor sandým. Benimde favori dizimdi ahhh ahhh gençken
V'de cuma deðilmiydi ?!?!?!?!?!
From: erdemisik 4/12/2003 2:16 pm
çook küçüktüm o zamanlar..
Ama annem izletmek istemezdi, ben gizli gizli izlerdim.
þu an yayýnlansa -belki- izlerim... Burada yazdým mý bilmiyorum ama chat te arkadaþlarla konuþmuþtuk bunu..
benin dünya ýdþý yaþam ve hükümet komplolarýyla ilgilenmem x 'ten çok çok önce baþlamýþtý. Hatta bunu bilen arkadaþlarým bana x'in varlýðýný bildirmiþ ve izlememi tavsiye etmiþlerdi..
Yani x belki de kendimi ifade etmemi saðlýyor kýsmen tabii..(psikolog arkadaþlar derinliklere inebilir tabii)
Yine de saðol ruki..
From: erdemisik 4/12/2003 2:21 pm
To: erdemisik
Bir de "Dünyalar Savaþý" vardý TRT'de... O da Cuma gecesiydi.
þimdiye kadar beni derindeeeeeen etkileyebilmiþ tek TV yapýmý. Uzun süre karanlýkta tek baþýma kalamamýþtým.
Sonra ne mi oldu? Bu korkumun üzerine gittim ve yendim. þimdi beni zerre kadar bile korkutan birþey bilmiyorum..
From: incig 4/12/2003 2:54 pm
"VISITORS" unutulur mu be Ruki'cim? Amma diziydi ya? Marc Singer ve hep kötü adamlarý oynayan Michael Ironside...Kadýn oyuncuyu gözümde canlanýrabiliyorum ama adýný hatýrlayamýyorum. Gazetecilerdi ama deðil mi? Ironside neciydi? Yaratýklarýn kobaylarý yedikerleri bazý sahneler vardý. Onlara bakamazdým. Sonra o baþladýndaki kadýn. Diana o muydu? Jane bilmemkim oynardý. Sonra ayný oyuncu "Görevimiz Tehlike"nin TV dizisinde sonradan baþ kadýn oyuncunun yerini almýþtý ama gözümdeki imajý yine yaratýk olarak kalmýþtý.
Valla ben de yine tv'de "V" baþlýyor sandým ya. Hay Allah! Keþke baþlasaydý. Yine ayný ilgiyle izlerdim sanýrsam.
From: incig 4/12/2003 2:54 pm
To: erdemisik
"Dünyalar Savaþý" hangisiydi yahu? Biraz hatýrlatýr mýsýn? Ben hatýrlayamadým.
From: erdemisik 4/12/2003 3:02 pm
To: incig
The War of the Worlds..
1993 yýlýnda yayýnlanýyordu.
Marslýydý bunlar..
ayrýntýlý bilgi:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=war+of+the+worlds
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dunyalar+savasi
From: TRARAGORN 4/12/2003 5:36 pm
ahhh...
eski anýlarým depreþti...
bana da baktýrmazlardý.korkarsýn.diye.bir diana vardý ziyaretcilerin ust kademesinde. birde bu uzaylýlarýn ussune girerken hep ayný numarayý kullanýrdý direniþciler..bir kutu fare ..(ýýýykkkk ...)
bak boyle seylerden konusalým hep ne gusel....
From: Durden38 4/13/2003 2:08 am
Diziyi hep anlattýlar bana ama zamanýnda yaþým ve kafamýn sadece derslerde olmasý itibariyle(kafama s...m diyorum)izleyemdim.Vcdlerini varsa tamamýný alabilirim fakat bu ortadünya olmýyacaktýr onlardan günahlarýný bile almmam artýk!!!
Visitors toplam kaç sezon yayýnlanmýþ bu arada bilen var mý?
From: rukish 4/13/2003 12:05 pm
To: okatmer
eheh! biraz reklam yaptým doorudur.
Ama bilsin herkes THE END'de ayný bölümler 6 cd mi ne ve 10 milyon... Orta Dünya'ya hemen sýrt çevirmeyin diye yaptým. Gerçi ýstanbul'daki arkilere özel bi mesaj oldu tabe..
ama o kadar da reklam yapmak lazýmdý. gerçekten en sevdiðim dizi oydu bir zamanlar... herkes bilsin istedim fena mý? :P
türkçe altyazýlý izleyince Mark Sýnger'ýn sesi gereðinden inceymiþ onu farkettim bide..
Bölümler Robin'in hamileliði baþladýðý zamanlardan baþlýyo ve dizinin son bölümü ile bitiyo. Çekim de harika bu arada...
O kadar þeyi izledikten sonra hatýrladým ben... ýsimleri hiç bilmioydum... Oyuncularýn ne kadar tanýdýk simalar olduðunu da izleyince annadým. saddece beni en ürküten þeyleri hatýrlýyodum ziyaretçiler hakkýnda. o da kertenkele olmalarý ve fare yemeleri :)
bana seneler sonra Alien'i izlediðim zaman hissettiklerimi hatýrlattý bu bölümler.. hani günümüz film teknolojisi düþünülünce afaktler vs. çok komik gelir size ama gene eski tadý alabilirsiniz filmden.. aynen ööle...
bu kadar düþ kýrýklýðý yaþayýnca baþka biþeye eðilmek iyi geldi
From: xjustitia 4/13/2003 5:26 pm
Ziyaretçiler çok güzel bir diziydi.Diana'nýn dev gibi bir fareyi alýp aðzýna soktuðu sahneyi hala hatýrlýyorum.En sonunda melez kýz uzaylýlarýn liderinin gemisine binip gidiyordu ve barýþ oluyordu galiba.Robert Endlung iyi kalpli uzaylý rolündeydi:)
Güzeldi eski diziler...
From: turbey 4/14/2003 9:33 am
To: xjustitia
selamlar,
evet zar zor da olsa hatirliyorum ziyaretcileri. V isareti cok moda olmustu bizim donemde. baya iyiydi tekrari olsa izleriz valla tv de.
o kadar gereksiz dizi film varki tv de, visitors gibi dizilerin onemini yillar sonra bile anliyoruz.
visitors u hatirlariz da cizgi filmleri unutur muyuz?
clementine diye bi cizgi film vardi. bir kiz, pesinde seytan kizi kovaliyordu. birseyler ariyordu. muzigi de cok guzeldi.
var mi hatirlayan, bilgisi olan?
ha bide trt pazar sabah 10 kovboy filmleri. unutulmaz...
From: rukish 4/14/2003 10:34 am
To: turbey
ben nerdeyse tamamen unutmuþtum izleyene kadar :) (ama pelin bayan hafýza saolsun, unuttuðu hiç bi karesi yok...:P)
ancak en fazla nesi acayip ürküttü beni biliyo musunuz ? müziði.... ýþýklarý kapatmýþtým izliyim diye ama müzik açmama neden oldu anlayýn artýk :P.. tabii ki korkmadým bu sefer de.. müzik ööle demiyodu napiim :P
blue jean onun posterini vermiþti.. koskocaman, kýrmýzý bi "V" ortasýnda da Ziyaretçilerin uzay gemisi vardý sanýrým. "V" den baþka biþi yoktu galiba yaaa. emin de olamýyorum... nese abimin posterle resmi bile var.. o kadar embesilmiþiz o zamanlar :PPPPPPPPPPPPPP...
clementine'i ben de izlerdim ama o zamanlar candy gibi tam kýz çocuklarýna yakýþan çizgi filmler daha çok hoþuma giderdi.. sonradan uçtum zaten :PPP
aaaahhh ahhh!! ne günlerdi bea!!! harbiden! o zamanlar... gerçekten daha güseldi! yazýk....
From: xxtubaxx 4/17/2003 1:29 pm
allah aþkýna ne zaman yayýnlandý bu dizi.milattan önce falan mý???:)
býrak öyle bilip de izlememeyi kertenkelelerle ilgili tek bir dizi bile hatýrlamýyorum.yýl kaçtý o yayýnlanýrken???
From: xjustitia 4/17/2003 2:58 pm
To: xxtubaxx
1990'dý, yanlýþ hatýrlamýyorsam..
From: turbey 4/17/2003 5:26 pm
To: xjustitia
evet 90-92 arasi bi zamandi. ortaokul zamanim.
trt vardi sadece. star 93 te kurldu galiba, demek ki 90-92 arasi felan yayinlandi.
From: rukish 4/18/2003 9:57 am
yok yaa.. daha eski olmalý... 85 fln gibi geliyo bana ....
nese ben ne bilirim ki.. tarihler hafýza demektir.. bende yok ki :PPP
From: Fred_Charles 4/18/2003 10:34 am
90dan önce varmýydý bilemem ama, 90dan sonra gösterimde olduðu kesin diyebilirim.. bayýlýrdým o diziye.. ama sonra bitiverdi; birdaha da hiç görmedim :(
From: turbey 4/18/2003 10:46 am
rukish o kadar eski olmamali, ben renkli televizyona 88 de gecildi diye hatirliyorum, ama dizi 90 larda yayinlandi bence.
sen seyrediyomussun copyright filan tarih yokmu bi baksana.
hafiazlari test etmis oluruz hem.
gokmen
From: xjustitia 4/18/2003 1:22 pm
ýnternetten bulduðuma göre dizi Amerika'da 83'te baþlayýp 84'te bitmiþ.Zaten toplam 20 bölümmüþ.Ama bizde daha geç yayýnlandý.89' un sonlarýnda baþlayýp 90 'da devam etti.Fazla uzun deðildi zaten, bir kaç ay sürdü, hatýrladýðým kadarýyla tekrar falan da vermediler.
Last edited by auroriel on Thu Sep 28, 2006 6:01 pm; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
patient x Sendika Üyesi
|
|
Back to top |
|
 |
Onur
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:28 pm Post subject: |
|
|
6 yaþlarýmdan itibaren bakýyodum bu dizilere(Visitors ve War of the Worlds).Açýkçasý korkuyoduk be abi doðru dürüst izleyemiyoduk. Visitorsda uzaylýlar fare yerse,kertenkeleler dolaþýrsa ve War of the Worlds'de uzaylýlar üniversitelilerin suratlarýný yýrtarsa,kolunu koparýrsa izleyemezsin tabi...
War of the Worlds'ün linki ilgilenenlere:
http://www.youtube.com/watch?v=lQjQz4iDRyg _________________ Silahlara veda..... |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Fri May 22, 2009 11:55 am Post subject: v.the series |
|
|
Deðerli forum kullanýcýlarý seksenlerin unutulmazý visitors yeni çevrimiyle yakýnda yayýnda. Oyuncu kadrosunda pekçok tanýdýk sima var.
losttan Elizabeth Mitchell,4400 den joel gretschve smallville den laura vandervorth .
Aþaðýdaki linklerden ilk promolorýný görebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=LQoSCEMzJYE
http://www.youtube.com/watch?v=9hJRafM1e8Q |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Fri May 22, 2009 2:51 pm Post subject: |
|
|
Diana tadýnda bir karakter deðil o Anna. Diana tadýnda biri olmalý dizide..
Joel Gretsch'i izlemek zevkli olcak tabi |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Fri May 22, 2009 5:10 pm Post subject: |
|
|
Diana yok mu?! Diana'sýz Visitors mý olurmuþ!  |
|
Back to top |
|
 |
darkness Sendika Üyesi

|
Posted: Sat May 23, 2009 4:29 pm Post subject: |
|
|
Bütün karakterler farklý anladýðým. Yani Julie, Mike, Ham ve Diana'yý yeni oyuncular oynamýyor okuduðum kadarýyla. Bu benim hevesimi oldukça söndürdü itiraf etmeliyim ki. _________________
Live long and prosper |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:06 pm Post subject: |
|
|
Trailer'lar fena degile benziyor ama Diana gibi bir evil'e benzemiyor kisa sacli esmer uzayli.
Peki ne zaman basliyormus?
Juliet'in rolu bitti mi ki LOST'da da, burda yeni bir role baslamis bu kadin? Adi neydi ki onun? Valla hic bir oyuncunun adini aklimda tutamamaya basladim.  _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Tue Oct 06, 2009 10:56 pm Post subject: |
|
|
Yeni reklamýnda Muse'un Uprising þarkýsýný kullanmýþlar Doctor Who'un tema müziðini andýrmýyor mu biraz?
V Promo _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 2:39 am Post subject: |
|
|
Orjinal Visitors u izlemek isteyenler aþaðýdaki link den türkçe alt yazýlý olarak izleyebilirler
http://yabancidiziizle.com/index.html
The visitors adýyla tüm sezonlar bu adres de bulunmaktadýr. |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Tue Nov 03, 2009 3:38 am Post subject: Diana |
|
|
Evet olmasý gerektiði gibi, Jane Badler(nam-ý deðer Diana) da ,konuk oyuncu olarak yer alýcakmýþ.Gerci abc nin hýyarlýðýndan(4bölüm sonra 4 ay ara ver) dolayý ilk sezonunda iptal edilmesi kuvvetle muhtemel.
Görünen o ki amerikan televizyonlarý doðru düzgün dizi yapma kapasitesini hýzla yitiriyor.Zaten eli yüzü düzgün yapýmlara bakarsanýz çoðunun yabancý ortaklý olduðunu görürsünüz.
Eðer battlestar galactica da kanada ve ingiliz ortaklýðý olmasaydý...Dört sezon sürmez ve böylesine bir derinlik yakalanamazdý.  |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 8:02 pm Post subject: |
|
|
Aþaðýdaki linkten visitors un ilk bölümünü türkçe dublajlý olarak seyredebilirsiniz.
http://yabancidiziizle.com/6557-V-Visitors-1-Sezon-1-Blm-2009-Yeni-full-online-izle.html
Çok fena spoiler.
Quote: | . Ýlk bölümü bende oldukça iyi bir izlenim uyandýrdý.Sevilen bilimkurgulardan oyuncular olduðu gibi pek çok bilimkurgudan da alýntý var.
BSG de olduðu gibi,olaylar yeniden tasarlanarak yazýlmýþ.Hatta daha ileri gidilmiþ tahmin ettiðimiz gibi eski karakterlerin hiçbiri (Diana ,donovan)yok,Ýnsanlarýn bir kýsmýda,gelenlerin kim olduðundan haberdar.Ziyaretçilerde oldukça uzunbir süredir dünyadalar. Sürüngen derilerinin üzerine insan derisi kopyalanmýþl(terminatör)
Yani ilk dizideki gibi basit maskeler yok ayrýca sonradan ziyaretci çýkanlarýn yediklerine bakýlýrsa (kahve sandöviç),Bizim yediklerimizi de rahatlýkla tüketiyorlar.
Sonradan visitor çýkan fbý ajanýnýn yardýmcýsýyla,direniþdeki siyah elemanýn,yarattýðý süpriz kim ziyaretci paranoyasýný yaratýyor(bsg)
Anna da en az diana kadar güçlü bir karakter.Ýþkence veya tehdit yerine insan doðasýndaki hýrsý ve açgözlülüðü kullanýyor.Yani daha yaratýcý yöntemleri var.Yalnýz beni rahatsýz eden visitors larýn cylon vari havalarý oldu.Giyim ve davranýþlarýyla çaðrýþým yapmamalarý imkansýz.
Visitors gemileride eskisinin aksine askeri bir koridordan diðerine deðil.modern ve estetik bir iç görünümü var. Geniþ iç mekanlarýyla þehir havasý hakim.
Eðer abc iþi batýrmazsa 3sezonu rahat çýkarabilecek alt yapýsý var dizinin.
|
Bu arada izleyin de biraz da siz yorum yapýn |
|
Back to top |
|
 |
desertfo6 Saha Ajaný

|
Posted: Thu Nov 05, 2009 10:14 pm Post subject: |
|
|
Ýlk bölümü izledim ve korkarým ki büyük ölçüde olmamýþ diyeceðim.
Quote: |
-Son birkaç yýldýr televizyon odaklý her bilimkurgu yapýmýnda ( Fringe , Flashforward ) baþ karakterler olarak kahraman FBI ajanlarý ortaya çýkmaya baþladý. Tamam X-Files'ý hepimiz seviyoruz ama bu kadar da olmaz. X-Files'ýn üzerinden ucuzlaþtýrma var her yapýmý.
-Yok komplolar yok sleeper cell Visitorlar , yok dünyadaki tüm savaþlarýn kýtlýklarýn Visitorlar yüzünden olmasý , aramýza sýzan Visitor casuslarý , Visitor teröristler. Baþ ajan karakterin terörist avý , oðlunun sinir bozucu teeneger halleri ve annesiyle kavgalý olmasý....Lan 24'ü mü izliyoruz biz V mi ? Bir de ABD de Obama yönetimine taþ atma var ki sormayýn ( Universal Healtth Care !!! ahahahahah çok güldüm Tamam anladýk ! Kamu Saðlýðý Reformu istemiyonuz anladýk arkadaþ. Senaristin ABD iç politikasý hakkýndaki görüþünü akþam akþam bilimkurgu eðlencemize ekleme niye ? )
-Bir de her seferinde 11 Eylül saldýrýsýna atýf yapmasalar olmaz. Bölüm baþýnda "11 Eylül'de siz neredeydiniz ?" yazýlarý çýkarken ya da F-16'nýn þehre çakýldýðý sahnede tamam dedim bir ABD tehdit altýnda daha dizisi....
-Orjinal V Kenneth Johnson tarafýndan direkt Nazi Almanyasýna göndermeydi. Ýktidardakiler tarafýndan medya kontrolü iktidardakilerin demesiyle insanlýk tarafýndan öteki ilan edilenlerin dýþlanmasýna , iþbirlikçilerin faaliyetleri , halkýn gözünü boyamak için bulunan günah keçileri ve Visitorlarýn insanlýða sözde faydalarý söz konusuyken Visitorlarýn el altýndan istediklerini çevirmesiyle ilgiliydi...Burada bu unsurlar çok az var. Evet medyanýn iktidardakilerin elinde oyuncak olmasý söz konusu var tamam...Ama bu bile çok hafif geçiþtirilmiþ
-Uzaylýlarýn lideri Anna rolünü oynayan Morenica Baccarin berbat. Aklýma gelen tek iyi rolü zaten Firefly'daki Inera rolüydü...Ama burada orjinal V'de Jane Badler'in oynadýðý Diana gibi tiran ve kendine güvenen gerçek bir kötü karakterin yanýna bile yaklaþamýyor... Orjinal V'de Diana Visitorlarýn askeri hiyerarþisinde üst düzey pozisyondaydý ama lider deðildi. O hiyerarþide bile çatýþma vardý bi de. Burada herbiri robot gibi.
-Ýnsanlar da Visitorlara hemencecik güveniyorlar. Ucuz bir Independence Day kopyasý gibi ( zaten buna da sözlü taþ var pilot bölümünde ) ana gemiler büyük þehirlerin tepesinde bitiveriyor. Herbirinin altýnda kocaman bir surat sakin olun , bi þey yapmayacaðýz diyor. 24 saat sonra Vatikan'dan açýklama...Herþey yolunda birþey yok ! Lan manyak mýsýnýz siz ? Uzaylýlarýn varlýðý bu þekilde kanýtlansa dünyadaki ilahi dinler müthiþ bir varolüþ mücadelesine girer dünya karmaþa içinde kalir....( Bu açýdan beðendiðim bir nokta Joely Gretsch-ki kendisine 4400'den aþinayýz-karakterinin inanç ve güven sorgulamasýydý )
- Visitorlarý X-Men'deki Wolverine gibi yapmak zorundalar mýydýlar Allahaþkýna ? Ellerinde býçaklarla insanlarýn ortasýna daldýklarýnda neredeyse kahkahalarla güldüm...
- Herhalde Amerikan izleyicisi maalesef ilgisini 45 dakikadan fazla tutamýyor olacak ki aslýnda 10-12 bölümlük konu materyallerini pilot bölümüne sýðdýrmýþlar. Herþey aceleye gelmiþ havasý var. Karakterlere aþinalýðýmýz ya da karakter geliþimi yok. Dolayýsýyla onlarý umursamýyoruz da...Sadece oyuncularýyla bitmekte olan LOST iptal edilmiþ 4400 ve Firefly dizileri fanlarýný çekmek için düþünülmüþ. Tak 10. dakikada Visitor gemilerine turistik turlar baþladý bile. |
|
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Nov 09, 2009 12:38 am Post subject: |
|
|
Çok baþarýlý bir açýlýþ olmamýþ, Can mesajýnda benim farketmediðim kýsýmlara deðinmiþin, bunlarý düþününce bölüm daha da *olmamýþ* gibi duruyor ama nedense bir fikir belirtmek için çok erken olduðu hissiyatýndayým.
V'nin ilk bölümü birçok insanýn eleþtirdiði gibi aceleye getirilmiþ gibi duruyor. Burasý kesinlikle doðru, ama bir yandan da asýl hikayeye girmek için herþeyi bir an evvel sunmak mý istemiþler diye de düþünmüyor deðilim. Umarým ikincisi gerçek olur ve hikaye daha saðlam bir temel üzerinden devam eder. Þu haliyle bence de olmamýþ.. Yine de bekleyip son kararý vereceðim
Quote: |
Benim en çok merak ettiðim, eski versiyonda da bu versiynda olduðu gibi Ziyaretçiler *önceden beri dünyada* mýydý? Bu kýsým önemli ve ben malesef hatýrlamýyorum durumun nasýl olduðunu..
Anna ve Diana arasýnda daðlar kadar fark var. Þu an çok þirin hallerde, sempatikliðini koz ollarak kullanýyor ve gene istediðini yaptýrýyor ama maleseef Diana deðil, Diana gibi birini beklerdim, ama yukarýda belirttiðim sebeplerden belki diþini göstermeye baþladýðýnda Diana'ya benzediðini düþünebilirim. Sadece bölümün sonunda gözlerini hýzlý hýzlý kýrpýþtýrmasý vardý ya, o etkiledi beni.. Ama o kadar yani, çok düz biþi olmuþ bu haliyle, umarým gelecek bölümlerde açýlýr vallahi bilemeyeceðim.
Ýnsanlarýn yeni gelenleri (Peder'imiz hariç) bu kadar çabuk kanýksamasý da iþte bölümün aceleye getirilmiþ havasýndan kaynaklanýyor. Kesinlikle daha fazla eðilinmeliydi bu kýsma, bu da olmamýþ.
Zenci adamýn V çýkmasý ilginç bir geliþme oldu. Ben bu kýsýmdan sonra düþünmeye baþladým zaten *ileride daha iyi olabilir mi acaba* diye.. Yoksa böyle çok boþ, V takýntýlý gençler bi garip olmuþ zatne. Ama en önemlisi Can'ýn da dikkat .çektiði þey eksik, diktatorya havasý neredeyse hiç yok.. Gazeteciyle de hoþlaþmadým. Sýrf iþinde baþarýlý olmak için ziyaretçilerin dediklerini yapmasý yavan olmuþ. Gerçi vardý böyle karakterler de eski versiyonda, öyle hatýrlýyorum ama, bu adam da bi garip, galiba karakterlerin hepsi bir garip, çünkü içleri boþ, yani bir Peder iki kelam etmese hakkaten hepsi boþ diyeceðim. Bakalým nasý geliþecekler, yani umarým geliþirler..
|
Neyse dediðim gibi, bu bölümü hýzlandýrýlmýþ bir bölüm olarak düþüneceðim, belki sonraki birkaç bölüm de buna benzeyecek ama sonrasýnda adam akýllý bir þey anlatmazsa çabuk gider bu dizi de.. En çok üzüleceðim, çocukluðumun efsanesi bir dizinin bu kadar çabuk harcanmasý olur. Bekliyorum geriisni. |
|
Back to top |
|
 |
|