View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
2shy Muhbir

|
Posted: Fri Oct 02, 2009 12:07 am Post subject: |
|
|
Flashforward'ýn ilk bölümünü izledim,hoþuma gitti.Beklediðimden daha iyiydi diyebilirim.  _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 2:15 am Post subject: FlashForward |
|
|
Evet az önce flash forward ýn ilk bölümünü izledim. Gerçekten umut vadettiðini kabul etmeliyim. Lost un tersine olaný hatta dikkatle izleyenler bununla ilgili göndermeyi fark etmiþtir.(köprünün altýndaki sahneye dikkat.)
Geçmiþten deðil gelecekten sahnelerle olayý çözmeye çalýþýlýcak gibi. |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Fri Oct 02, 2009 10:25 am Post subject: |
|
|
Oyuncular iyi ama konunun oturmasý gerekiyor. Hoþuam gitti konu, iþleniþi de güzel, ama tam anlamýyla baðlandým diyemem. Ýleriki bölümlerde kararýmý vereceðim. Yapýmcý Brannon Braga ayný zamanda Threshold dizisinin de yaratýcýsýydý. O dizi de sonradan açýlmýþtý, bayaa bi ýsýnmýþtým ama iptal edildi.
FlashForward , ABC'nin Lost'un yerini dolduracak saðlam bir yapým arayýþýnýn sonucuymuþ, öyle deniyor. O zaman kötü gitse bile iptal edilmesi zor olacaktýr. Ha tabii umudum, Heroes'a benzememesi..
Neyse kýssadan hisse, þimdilik temkinliyim, oturmasý için birkaç bölüm daha þart, bakalým.. |
|
Back to top |
|
 |
desertfo6 Saha Ajaný

|
Posted: Fri Oct 02, 2009 9:37 pm Post subject: |
|
|
Brannon Braga ? Hmmm ben onu Star Trek TNG ve Star Trek Voyager yapýmcýlarýndan olarak hatýrlýyorum Rick Berman ile. Konu da ilgince benziyor bi bakalým...Umarým bu çapta geniþ bir konsepti idare ederler ( bütün dünyadan bahsediyoruz sonuçta ) |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Tue Oct 06, 2009 8:58 pm Post subject: |
|
|
Ben de sevdim ve simdiden baglandim bu diziye. LOST bitince beni rahat idare eder gibime geliyor.
Ilginc olan flashforward sahnelerde gorulenlerin belki de gorundugu gibi olmayacak olmasi. Eger oyle olursa daha da ilginclesecek dizi. Yani oyle bir gelecek gordunuz ama gordugunuz sandiginiz gibi de olmayabilir.
Mesela ...
Quote: | Olivia gelecekte kendini hastasinin babasiyla goruyor ayni eevde, ona Honey falan diyor. Su anda emin ki esini aldatmasina imkan yok. Belki de gelecekte o evde o adamla olmasi cok daha farkli bir nedenle olacak. Bunu bilmiyoruz. Baska bir nedenle ona Honey diyecek, vs vs...Her sey olabilir. Veya o hale ne yollardan gecerek gelecek kimbilir.
Simdi esi polis biliyor ki kendisi yeniden ickiye baslayacak ve bunu duyan Olivia da onu terkedip o adama gidecek. Bu yuzden sucluluk duyuyor. Bundan korktugu icin de o yeniden icki icmeye basladigi kismini Olivia'ya anlatmadi. O gelecekteki 2 dakika gercekten gorundugu gibi olmayabilir. |
Iste bunun icin ben izlemeye devam edicem diziyi. En azindan iptal edilene kadar. _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 10:24 pm Post subject: |
|
|
Ýkinci bölümü seyrettim ve þunu þuna eminim lost dan çok daha iyi bir yapým olma potansiyelini içinde barýndýrýyor.lost ta eksik olan komik durumlar.Ýyi epiriler burda çok yerinde kotarýlmýþ. Amirinin tuvalette düþtüðü durumu görünce koptum resmen Lost dan bikaç þey araklamamýþda deðil hani koreli elemanýn durumu mesela.Bana charliyi anýmsattý. |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 10:33 pm Post subject: |
|
|
Charlie ile burdaki Koreli'nin ne gibi bir benzerligi vardi? Ben LOST'un o kisimlarini cok iyi bilmiyorum da... _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
margikleinjan Sendika Üyesi

|
Posted: Sat Oct 24, 2009 8:48 pm Post subject: |
|
|
4400'e benzettim pek hoþuma gitmedi. ilginç gibi görünüyodu oysa ki bu sefer umutluydum. X files'tan sonra iþte bu diyebileceðim bir dizi karþýma çýkacaktý.
ama ne yazýk kader aðlarýný örmüþtü. bir yeni dizi daha, nigarýn asla izlemeyeceði diziler yýðýnýna katýlacaktý...
anladým x files'ý bitirmeden bana rahat yok baþka dizi haram, (clea duvall'ýn oynadýklarý hariç)  |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Oct 24, 2009 9:22 pm Post subject: |
|
|
4400 sevmediðin için mi beðenmedin, yoksa sevdiðin ve ondan kopya olduðunu düþündüðün için mi?  |
|
Back to top |
|
 |
margikleinjan Sendika Üyesi

|
Posted: Sat Oct 24, 2009 9:59 pm Post subject: |
|
|
4400'ü severdim takipte ederdim ikinci sezon ortalarýnda ucunu kaçýrdým. taklit gibi geldi evet... Ama 2. 3. bölümler baðlar mý bilmiyorum. Tolga Abi izle demiþ, izleyeceðim o yüzden  |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Oct 24, 2009 11:57 pm Post subject: |
|
|
Hýmm... zaten bariz bir LOST esinlenmesi var diyorlardý; bir de üstüne 4400 intihali ekleniyorsa tadý kaçar iyice. ben de boþuna baþlamayayým hiç o zaman.  |
|
Back to top |
|
 |
r.daniel
|
Posted: Mon Oct 26, 2009 2:32 am Post subject: |
|
|
Yorumlar biraz acýmasýz olmamýþ mý ?Yani insaf daha 5 bölüm oldu.The 4400 havasýnda xfiles e pek katýlmýyorum.Ýþlenen tamamiyle farklý bir konsept,gidiþat kontrolden çýkan bir deney gibi duruyor.Kendi tahminim geleceðe bakýþ için yapýlan bir deney olduðu yönünde.Kontrolden çýkma veya hesap hatasýndaki bir yanlýþlýktan.tüm dünya çapýnda bir olaya dönüþmesi biçiminde geliþebilir.. |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Oct 26, 2009 3:59 pm Post subject: |
|
|
Þimdi þunu belirteyim. Devam ederseniz Lost'a belki benzetebilirsiniz (ki onu da sanmýorum ya hadi neyse benzettiniz diyelim) ama The 4400 ile alakasý yok efenim. Ha çýkýþ noktasý olarak belki benziyor olabilir ama açýk ve net þunu söyleyelim, burada insanüstü gücü olan tek bir *insan* yok. The 4400 dizisinin olayý %80 insanlarýn insanüstü güçler geliþtirmesi ise madem, hayýr efenim, bu dizi The 4400'e benzemiyor!
Tekrar ediyorum, çýkýþ noktasý belki ileride 4400 ile paralellik gösterebilir ama hayýr, ne kadar benzese de bence fakrlý enteresanlýkta birþeyler anlatýyor.
Ben þahsen þu kadarýný söyleyeyim, ne zamandýr bir diziyi izlerken bi sahnede durup baþa sarýp ayný sahneyi tekrar izlediðimi hatýrlamýyorum. Bazý sahnelerde konuþulanlarý anlamak için bunu yapýyorum ve bu hoþuma gitmiþ durumda... bazýlarýnýz *ay boþuna kasýyorlar, aðdalý laflar ediyolar* diyecektir kesin ama bence ellerinden geldiðince iþi iyi kotarmak için uðraþýyorlar.
Bu arada 4. bölümün baþýnda Bjork'ün "it's so quiet" þarkýsý var, görüntülerle muhteþem bi uyum yakalamýþ. Müzik açýsýndan da güzel seçimleri var bunu da belirtmeden geçmiyim dedim
Hepsini geçtim, dünya çapýnda bir komployu XF sempatizaný insan sevmez mi yani teessüf edecem bakýn þimdi  |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Oct 26, 2009 8:50 pm Post subject: |
|
|
Bence de 4400'le hiç alakasý yok dizinin... Sadece ilk bölümün ilk sahnelerinde lan Lost bu oldum o kadar.... Konuyu da çok orjinal bulduðumu belirtmeliyim.. _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 2:02 am Post subject: |
|
|
Bu diziyi takip eden yok mu yav? Cok asagilarda kalmis bu thread. Umarim bu da iptal falan edilmez. Bence cok guzel ilerliyor. Ya sizce? _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
|