View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
the 8th endless Sendika Üyesi

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 1460 Location: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 5:55 pm Post subject: |
|
|
Yemek
Auroriel - Rukiye +1
Bloody_Wolverine - Ömer
Ýsatay - Sancar
Elisa Day - Tuçe
amor fati- Mert
margikleinjan: Nigar
Ýnci +1
the 8th endless-Murat |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Fri Sep 12, 2008 10:50 pm Post subject: |
|
|
Kadýköyün cahili olanlar için tam nerde buluþuluyor, Rex nirdedir bir tarif edebilir misiniz?  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Fri Sep 12, 2008 11:04 pm Post subject: |
|
|
Ehem... Çok süper tarif ederim demek isterdim ama du bakim beceririm inþallah. Barlar Sokaðý'na giriþte, hemen saðda kalýyor desem..
Biraz daha açayým. Süreyya Sinemasý (Operasýný)'ný biliyosundur. Bahariye caddesinden Süreyya'ya doðru çýkýyorsun , Süreyya'yý geçiyorsun, 50 m kadar ilerde saðdan giriyorsun, Barlar Sokaðý'na doðru in (solda kalýyor), sokaða girmeden, sokaðýn sað köþesindeki sinema REXX'tir..
Çok karman çorman olmadý umarým  |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Sat Sep 13, 2008 1:12 am Post subject: |
|
|
Arkadaþlar Onur ve ben yemeðe deðil direk sinemaya balýklama dalacaðýz, öncesinde bi iftar programýmýz var da... _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Sep 13, 2008 3:04 am Post subject: |
|
|
auroriel wrote: | Ehem... Çok süper tarif ederim demek isterdim ama du bakim beceririm inþallah. Barlar Sokaðý'na giriþte, hemen saðda kalýyor desem..
Biraz daha açayým. Süreyya Sinemasý (Operasýný)'ný biliyosundur. Bahariye caddesinden Süreyya'ya doðru çýkýyorsun , Süreyya'yý geçiyorsun, 50 m kadar ilerde saðdan giriyorsun, Barlar Sokaðý'na doðru in (solda kalýyor), sokaða girmeden, sokaðýn sað köþesindeki sinema REXX'tir..
Çok karman çorman olmadý umarým  |
saol lakin zerre biþey anlamadým desem "kadýköyün cahili" derken abartmadýðýmý tekrar belirtmek isterim. kadýköye ikiyüzyýlda bir gittiðim için iskele ve Kadýköy iþ merkezindeki ç.r. satan sahaflar dýþýnda bir yer bilmiyorum açýkçasý. bu yüzden barlar sokaðý, süreyya sinemasý, bahariye caddesi müphem mevkiler benim için. yine de sora sora baðdat bulunurmuþ
yada beþiktaþ istikametinden intikal edecek olan varsa toplanýp da gidebiliriz  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Sat Sep 13, 2008 4:09 am Post subject: |
|
|
sen gelince beni ara Sancar'cým.. Olmadý gelip alýrýz  |
|
Back to top |