View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 7:12 pm Post subject: Fringe |
|
|
Bu Yeni The X Files yazýsýný bir ara baþlýktan çýkarýcam ama herkeþin dikkatini çekmem lazýmmmmm !!!!!... Çünkü fragmanlar öyle böyle deðil..
Ýçinde fena halde garip þeyler olan bir uçak (hem de gecenin köründe:P), otopsi masasýnda ciddi ciddi þeffaf bir beden, sanal gerçeklik, garip deneyler, izole giysileriyle gezinen insanlar, patlamalar, kovalamacalar. Bir FBI ajaný, *birçok FBI ajaný*, manyak bir doktor, Allah'ým gördüklerim gerçek deðilmiþ gibi duruyor :PPP
"He worked out of Harward, He was part of a classified U. S. Army experimental program in an area called Fringe Science"
Buyrun blogu en sonunda güncelleyebildim, bulduðum bütün videolarý yükledim, 2. fragman hasta ötesi diyorum baþka biþi demiyorum..
http://www.tvgunlugu.com/2008/06/fringe-the-x-files-ozlemimizi-giderecek-mi/
Çok heyecan yaptým be forum... ehehehe |
|
Back to top |
|
 |
CGBS Saha Ajaný

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 7:18 pm Post subject: |
|
|
daha yayýnlanmadan fan kitlesi oluþturuyor bu dizi. ben de yeni x files gözüyle bakýyorum bakmak istiyorum. susuzluðumuzu giderir umarým _________________ kampr |
|
Back to top |
|
 |
the 8th endless Sendika Üyesi

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 1460 Location: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 12:10 am Post subject: |
|
|
Tek kelimeyle hype.
JJ her ne kadar esinlendim dese de, her hafta paranormal bir vakayý ele alacak dizi The X-Files ile kýyaslanmaya mahkumdur ve hatta pek çok bölümde "XF did it" yaftasýný yiyecektir, týpký South Park'ýn "Simpsons already did it" bölümündeki gibi.
Ayrýca JJ Abrams'ýn abc dýþýndaki dizileri çok tutmadý, fringe ise en sabýkalý kanalda yayýnlanacak.
Baþlayýnca izleriz tabi de, karþýsýna geçince "aman yarabbim yeni x-files bu, sanýrým hayatýmýn o en büyük boþluðunu doldurdum" diyeceðimi hiç sanmýyorum. Lost bile sessiz sedasýz baþlamýþtý. bu kadar kör gözüm parmaðýna reklam da zaten dönüp dolaþýp baþladýðým yere getiriyor beni: Hype. |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 1:18 am Post subject: |
|
|
Yeni x-files diye bir þey yok o konuda bi anlaþalým. Böyle yapýnca o yapýma gereðinden fazla anlam/deðer yüklemiþ oluyor insan, sonra da orasýnda burasýnda kusur buluyor. Ben sound'u beatles'a benzeyen gruplar denen gruplardan bile baþtan nefret ederim. Þimdi yeni x-files denince sinir oldum birden kanlar beynime sýçradý Onun yerine paranormal olaylarý ele alan yeni bir dizi diye bakmaya çalýþacaðým olaya. Yoksa sevemeyeceðim en baþýndan belli  _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 3:15 pm Post subject: |
|
|
Murat hype ne ola ki? Fazla doldurulmuþ mu demek ?
Valla Abrams ta kabul etmiþ zati, "ben þimdi Alacakaranlýk Kuþaðý'ndan, XF'tan, Niight Stalker'dan etkilenmedim desem yalan söylemiþ olurum " diyor.
XF'tan farklý olmasý lazým zaten, Abrams ta özellikle karakterler açýsýndan çok farklý olduðunu söylüyor, ama paranormal vb. konusunda XF gibi bir ele alýþ biçimi olursa hiç fena olmaz diye düþünüyorum. Belki XF'taki gibi *çözümlenemeyen fenomen* olayýný fazla abartmazlar..
Burada da gene hükümet tarafýndan desteklenen deneyler var ama XF'tan farklý olarak uzaylýlarý iþin içine katmamalarý bile kendi çaðýnda bir farktýr bana göre..
Neyse bakýp göreceðiz ve abartýldýðý kadar iyi olduðunu umut edeceðiz, yani ben öyle yapýcam, fragmanlardan çok umutlandým çünkü  |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 4:08 pm Post subject: |
|
|
kabul etmeliyim fragmanlar çok cezbedici görünüyor. özellikle bizim gibi x-files'a, gizeme, komploya aç bünyelerin aðzýnýn sulanmamasý imkansýz. lakin JJ Abrams'a hiç güvenim yok benim. Kendisinin içerikten çok sunuma önem verdiði ve dahice pazarlama yöntemleriyle bir manada potansiyel seyircisini kandýrdýðý,lakin neticede vaadettiðinin binde birini bile veremediði bir çok vaka var. (bkz.Cloverfield, bkz.Alias son sezonlar v.s.) Ben de defaatle bu arkadaþa kanmýþ bir izleyici olarak en azýndan bu seferlik yoðurdu üfleyerek yemeyi tercih ederim doðrusu.  |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 9:28 pm Post subject: |
|
|
Videolar insaný gerçekten heyecanlandýrýyor kabul etmek lazým...Açýkçasý XFiles'tan sonra da "gerçekten" düþündürüp, kafa yoracak bir dizi olmadý benim için.O yüzden umarým aðýzta bir kaþýk bal misali kalmaz da cidden iyi birþey olur  _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
strange83 Saha Ajaný

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:39 pm Post subject: |
|
|
merak uyandýrýcý peki ne zmn basliyor dizi? |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:48 pm Post subject: |
|
|
Eylül'de baþlayacak dizi.. Eylül baþýnda da tam tarihini bulamadým þimdi. |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:09 pm Post subject: |
|
|
Evet, kesinlikle ben de bakmalýyým bu diziye.
Joshua Jackson varmýs. Kacýk dedikleri bilimadamýnýn oglu rolundeki hani. Acaba devamlý bir rol mu onunki?
Bir de o zenci adam, LOST'taki Dharma'daki zenci adama cok benziyor. Yoksa bana mý oyle geldi? _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 8:19 pm Post subject: |
|
|
inci wrote: |
Bir de o zenci adam, LOST'taki Dharma'daki zenci adama cok benziyor. Yoksa bana mý oyle geldi? |
Yok yok ayný kiþi onlar, oyuncunun adý da Lance Reddick hatta. _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
CGBS Saha Ajaný

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 9:41 pm Post subject: |
|
|
ilk bölüm nete sýzmýþ indirmeye baþlayalým derim  _________________ kampr |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:48 pm Post subject: |
|
|
oo hemen düþmüþ mü yahu...hýmm neyse birkaç bölüm geçsin x-filesseverler olarak bir ilk tepkilerinizi alayým olumluysa indiririm  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Jun 16, 2008 10:59 pm Post subject: |
|
|
vallahi heroes'un da daha yayýna girmeden önce nete düþmüþ versiyonu vardý. sezon açýlýþý baya harklý olduðundan sinir olmuþtum. bu sefer yayýnlanmadan izlemeyi düþünmüyorum. yani amerika'da premiyeri yapýlsýn, ben de öle izlerim.
bu nette gezinen kopya basýn gösterimi için kullanýlan ham kopya olmalý ki, adý üzerinde ham.. bozamam zevkimi þimdi.. |
|
Back to top |
|
 |
FringeTÜRKÝYE forumADMÝN
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 7:36 pm Post subject: |
|
|
fringe nn ilk forumuna üye olmak isteyen var mý |
|
Back to top |