View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
strange83 Saha Ajaný

|
Posted: Tue Apr 08, 2008 8:37 am Post subject: Heroes : 3. Sezon |
|
|
3. sezon 7 eylul de basliyormus pofff:(ben cok ozledim heroes u yaaa.... |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Tue Apr 08, 2008 9:55 am Post subject: |
|
|
hayret ki eksikliðini bilem hissetmiyorum þu ara  |
|
Back to top |
|
 |
patient x Sendika Üyesi
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 12:56 pm Post subject: |
|
|
2.sezon hüsranýndan sonra bende hiç takip etmiyorum, beklemiyorum bile _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
the 8th endless Sendika Üyesi

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 1460 Location: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 1:58 pm Post subject: |
|
|
evet, böyle hayvan gibi bir 3. sezonla karþýmýza çýkmazsa son yýllarýn(ve belki de tarihin) en overrated dizisi olarak anýlmaya mahkum kalacak. Ben bekliyorum 3. sezonu ama hiç beklentim yok. |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Tue Apr 08, 2008 2:01 pm Post subject: |
|
|
Ben daha dün bir daha Heroes izlemem dedim ya Sizin de benim gibi hüsrana uðramýþ olmanýza þaþýrdým. Keþfedilecek milyar tane güzel dizi varken beni deli gibi hayal kýrýklýðýna uðratmýþ bir dizi Heroes, devam edeceðimi sanmýyorum...Ya sýrf grev de deðil sorun, bin tane dizi greve maruz kaldý, ama bu kadar da batýrmadýlar ya, batýrmamalýydýlar _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
darkness Sendika Üyesi

|
Posted: Tue Apr 08, 2008 7:27 pm Post subject: |
|
|
+1 diyebilir miyim?
Overrated. ýlk sezonun kötü bir kopyasýný yapmaktan ileri gidemediler ne yazýk ki, oysa cast güzel, karakterler ilginç, zaten çizgi roman havasýna ilk bölümden vurulmuþ ve 1. sezonda canla baþla savunmuþ bir insan olarak beni çok hayal kýrýklýðýna uðrattý. Bazý insanlar hala çok seviyor biliyorum, tü kaka iðrenç falan da deðil bu dizi ama çok daha fazlasýný seviyorum. Ne bileyim ben beni günler boyunca düþündürtecek, saç baþ yolduracak dizileri seviyorum. x files, bsg, sfu gibi ... hiç mi bu tarz dizi sevmiyorum seviyorum tabii sadece olaylarýn akýþýna býrakacaðým hikayeleri ama supernatural bundan cok daha iyi o konuda. _________________
Live long and prosper |
|
Back to top |
|
 |
the 8th endless Sendika Üyesi

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 1460 Location: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Sat May 10, 2008 4:39 pm Post subject: |
|
|
Offff teaser çok kötü. Bu diziden neden sýkýldýðýmý hatýrlatmaya yetti de arttý. Ýlk sezon bombayý yok ettiler, ikinci sezon salgýný önlediler, üçüncü sezon da hero'muz aslýnda caniymiþ ayaðý yapacaklar. Beðenmedim ne yalan söyliyim. _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Sat May 10, 2008 7:11 pm Post subject: |
|
|
Ýlginç olmuþ...
ama ilk sezondaki kadar ilgimi çekebilmesi için daha fazlasý gerekiyor. _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Thu May 15, 2008 11:50 am Post subject: |
|
|
Burda da kýsa bi preview'ý var..
http://www.heroes-france.com/news_1210785569.htm
Þimdi yalan olmasýn. Villains'in promosunu bile izlemedim Murat yolladýðýnda.. Bu preview'ýn ardýndan o videoya baktým.. "In every hero, there could be a villain" lafý hoþuma gitti ne yalan söyliyim.. Gerçi nikki /Jessica felan vardý ama nese iþte seviyorum böle þeyleri.
Ha adam gibi biþi çýkar mý? Çok olumsuzum bu konuda ama bilemiyorum tabe, oyuncular çok heyecanlý nedense... Belki de becerir.
Yani Tim Kring bile farkýndaysa "siz izleyicilere istediðinizi veremedik" diyosa madem, hani bi ihtimal 3 sezon bomba gibi gelir.
Eksikliðini hissetmiyorum gerçi ama gelecek sezon, "aaa bi de Heroes vardý" derim ben. Açýp bakýp hüsrana uðramam inþallah  |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 7:20 am Post subject: |
|
|
22 Eylul'de 3.sezon basliyor. Fragmanlari basladi TV'de. Izleyen var mi? Cok kisa geciyorlar ama. Ne oldugunu anlamak mumkun degil pek. _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Wed Aug 13, 2008 6:48 pm Post subject: |
|
|
ne yalan söyliim bu dizinin var olduðunu bile unutmuþum acayip birþey bu kadar büyük beklenti yaratýp sonra bu kadar sönmesi bir dizinin  |
|
Back to top |
|
 |
aky125 Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Thu Aug 14, 2008 2:35 pm Post subject: |
|
|
isatay wrote: | ne yalan söyliim bu dizinin var olduðunu bile unutmuþum acayip birþey bu kadar büyük beklenti yaratýp sonra bu kadar sönmesi bir dizinin  |
ayný durum bende de geçerli... ilk sezonu CNBC-e den takip ediyordum, her bölümü sabýrsýzlýkla bekliyordum þimdi 3. sezonun baþlamasý umurumda bile deðil... |
|
Back to top |
|
 |
inci Özel Ajan
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 5:59 am Post subject: |
|
|
Hersey su yazarla grevi yuzunden oldu.  _________________ inci |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Fri Aug 15, 2008 1:09 pm Post subject: |
|
|
haksýzlýk etmemek lazým. Yazarlar grevi LOSt'u da vurdu, Pushing Daisies'i de vurdu, BSG'yý da vurdu...daha cümle iyi diziyi vurdu ama hiçbiri Heroes gibi sönmedi; bilakis birçoðu daha güçlü vurucu sezonlar çýkardý. buna karþý Heroes'un son sezonunda genel bir yalapþaplýk olduðu, kalite düþmesi olduðu gerçeði su götürmüyor maalesef. |
|
Back to top |
|
 |
|