View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hakancen Çaylak

|
Posted: Tue Mar 11, 2008 2:44 am Post subject: |
|
|
DYFM wrote: | http://www.tnt.tv/schedule/daily/?oid=3/10/2008EST0
Bugün 03.00'dan 06.00'a kadar X-Files gözüküyor.Anlamadým ben. Yayýnlýyorlar mý yani þimdi? |
o site tnt türkiyenin sitesi deðil
http://www.tnttv.com.tr/index.php |
|
Back to top |
|
 |
Bloody_Wolverine Özel Ajan

|
Posted: Tue Mar 11, 2008 4:32 am Post subject: Re: tnt tv ye ulaþýn |
|
|
hakancen wrote: | http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=contact
bu adrese girdiginizde tnt tvye görüþlerinizi ve isteklerinizi bildirebilirsiniz. ben the x files filmini ve dizisini yayýnlamalarýný önerdim.bilginize... |
ben de girdim. Bir güzel konuþtum açýkladým yani öyle bi yazdým ki ben kanal yöneticisi olsam o yazýyý görür görmez yayýna koyardým X-Files'ý bilmiyorum artýk  _________________ Cevap alamýyorum diye soru sormayý býrakacak deðilim! |
|
Back to top |
|
 |
þeboist Saha Ajaný
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 8:07 am Post subject: Re: tnt tv ye ulaþýn |
|
|
Bloody_Wolverine wrote: | ben de girdim. Bir güzel konuþtum açýkladým yani öyle bi yazdým ki ben kanal yöneticisi olsam o yazýyý görür görmez yayýna koyardým X-Files'ý bilmiyorum artýk  |
Umarým onlar da etkilenir de mesajýndan yayýna sokarlar. Ama dizinin haklarý Cnbc-e de deðil mi vermez ki rakip kanala, sanmýyorum. Ama keþkee...  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 11, 2008 10:21 pm Post subject: Re: tnt tv ye ulaþýn |
|
|
þeboist wrote: | Bloody_Wolverine wrote: | ben de girdim. Bir güzel konuþtum açýkladým yani öyle bi yazdým ki ben kanal yöneticisi olsam o yazýyý görür görmez yayýna koyardým X-Files'ý bilmiyorum artýk  |
Umarým onlar da etkilenir de mesajýndan yayýna sokarlar. Ama dizinin haklarý Cnbc-e de deðil mi vermez ki rakip kanala, sanmýyorum. Ama keþkee...  |
versinler kardeþim....vermeyip turþusunu mu kuracaklar....ya versinler ya yayýnlasýnlar ....hiç  _________________ Cevap alamýyorum diye soru sormayý býrakacak deðilim! |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Tue Mar 11, 2008 11:52 pm Post subject: |
|
|
Ya þu kanal hakkýnda bir þeyi anlamadým, bana açýklar mýsýnýz? Halen digiturk'te veyahut baþka kanallarda yayýnda olan dizileri(House, Lost, Will and Grace vs de dahil buna), bu kanal nasýl yayýnlayabiliyor, eski sezonlarýný mý satýn almýþlar sadece, nedir olay? _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
þeboist Saha Ajaný
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 12:46 am Post subject: Re: tnt tv ye ulaþýn |
|
|
Bloody_Wolverine wrote: | versinler kardeþim....vermeyip turþusunu mu kuracaklar....ya versinler ya yayýnlasýnlar ....hiç  |
Yaza doðru Cnbc-e'nin yayýnlama ihtimali varmýþ gibi bir þeyler duydum ben ama bilgisi olan yok mu? Yine boþ hayaller kurmayalým.  |
|
Back to top |
|
 |
patient x Sendika Üyesi
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 1:24 am Post subject: |
|
|
TNT'ye yakýn kaynaklardan aldýðým bilgilere göre kanal X-Files'ý yayýnlamayý düþünmüyormuþ. Hatta dizi planý yapýlýrken X-Files'ta söylenmiþ, ilgilenmemiþler _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Wed Mar 12, 2008 7:58 am Post subject: |
|
|
patient x wrote: | TNT'ye yakýn kaynaklardan aldýðým bilgilere göre kanal X-Files'ý yayýnlamayý düþünmüyormuþ. Hatta dizi planý yapýlýrken X-Files'ta söylenmiþ, ilgilenmemiþler |
Tahmin etmiþtim... Lost desen , house desen onlarýn eski bölümleri daha yeni sayýlýr. XF artýk geçmiþte kaldý.. Yannýz Buffy de ayný dönemden ama onu deliler gibi yayýnlasýnlar! Nasý uyuz oluyorum! Spike gibi bi efsane bile bu diziyi izletemiyo artýk bana. sýrf Xf dururken paso onu yayýnladýklarý için! küfredicem biraz daha uzatýrsam !
Oya'cým ben konuyu bilmiyorum ama ilk yayýn hakký bi de tekrar hakký olarak iki tür yayýn hakký var anladýðým kadarýyla.. |
|
Back to top |
|
 |
kitsunegari Saha Ajaný

|
Posted: Thu Mar 13, 2008 3:18 am Post subject: |
|
|
ýlginçtir ama þu an bizim mutfaktaki antenli tv'de TNT yayýnda.CnnTürk'ün yerinde.Kabloluda da C07'de Jetix var. (20.00'dan sonra galiba TNT olacak.) Kabloluda TNT, C57'de de çok berbat bir görüntüyle yayýnda.E, madem kabloluda bir þekilde var, niye Jetix'le deðiþmeli koymuþlar?O halde bizim TNT'yi antenli tv'den izlememiz daha mý mantýklý?
Not:Kendi yazdýklarýmdan hiçbir þey anlamadým.. Umarým siz anlarsýnýz.Ya da umarým yine saçmalamýyorumdur..  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hakancen Çaylak

|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:38 am Post subject: |
|
|
patient x wrote: | TNT'ye yakýn kaynaklardan aldýðým bilgilere göre kanal X-Files'ý yayýnlamayý düþünmüyormuþ. Hatta dizi planý yapýlýrken X-Files'ta söylenmiþ, ilgilenmemiþler |
bu haber kötü oldu benim için ama eninde sonunda bi kanal tekrar mutlaka yayýnlamalý. cnbce ye ve tnt ye fýrsat buldukça mail ve görüþ-isteklerimi gönderiyorum býkmadan da devam edeceðim. |
|
Back to top |
|
 |
patient x Sendika Üyesi
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 11:44 pm Post subject: |
|
|
Lost'u TNT nasýl yayýnlýyor, yayýn hakký digide deðilmi gibi sorular için...
1 Nisan'da Digi Lost'un 1.sezon yayýn hakkýný bitiriyormuþ. Bu yüzden TNT de yayýnlanabiliyormuþ dizi. diðer sezonlarýnda yayýn hakký Digide bittikten sonra TNTde bölümler devam edecekmiþ _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hakancen Çaylak

|
Posted: Tue Mar 25, 2008 10:29 am Post subject: |
|
|
ilgilenenler için lost tnt de 7nisan pazartesi saat 21.15 te baslýyor.
tekrarlarý pazar günleri 23.00 de yayýnlanacak.
bakalým neymiþ bu lost |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 25, 2008 9:05 pm Post subject: |
|
|
dublaj yapmazlar herhalde deðil mi? _________________ Cevap alamýyorum diye soru sormayý býrakacak deðilim! |
|
Back to top |
|
 |
_ArdEliA_
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 9:29 pm Post subject: |
|
|
dublajlýymýþ, öðyyk demek istiyorum. |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Tue Mar 25, 2008 10:35 pm Post subject: |
|
|
Sawyer'ýn ve Sayid'in o nefis aksanlarýný hangi Türk nasýl taklit edebilir sormak isterim. Dublaj iþi saçmalýk, üstelik Lost için. _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
|