View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Tue Oct 14, 2008 2:43 pm Post subject: |
|
|
hepten gözden çýkarmamýþlar diziyi demek ki FOX yöneticileri. ümit edebiliriz.  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Sun Oct 19, 2008 7:21 pm Post subject: |
|
|
Ümitler boþa çýkmýyor veee FOX beklenmedik bir hareketle full. 2 sezona onay veriyor.. Eh hade geçmiþ olsun desem de FOX bu, 3. sezonda bi b.kluk yapar kesin.
http://www.syfyportal.com/news425477.html |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sun Oct 19, 2008 7:42 pm Post subject: |
|
|
Ruki sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirir inþallah!!!! mesajýný görür görmez bir sevin.ç narasý attým ekran baþýnda!!!! Oh be! doðrusunu söylemek gerekirse hiç ümidim yoktu. en azýndan bu sezonu kurtardýkya gerisi Allah kerim.  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Oct 20, 2008 10:18 am Post subject: |
|
|
Her bölümde beni benden almaya devam ediyor bu dizi. Ben de ayný derecede sevindim vallahi Sancar .. Bekleyemiycem yükledim valla ilk sezonu  |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Wed Oct 29, 2008 1:37 am Post subject: |
|
|
En son 2. sezon 4. bölümü izledim de yine kötü bir bölümdü, hatta normalin 3-5 misli daha kötü bir bölümdü. Þu dizi 2x3 ile beni þaþýrttý diye boþuna bi umutlanmýþtým. Bu arada Shirley Manson nasýl oyuncu olunmaz konusunda ders veriyor harika! oyunculuðuyla. Baþka biri bulunamamýþ mý sahi... _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Wed Oct 29, 2008 3:13 am Post subject: |
|
|
yapma Oya yav. hayran kaldým Shirley ablaya halbuki. Summer Glau kadar iyi oynadý bu bölümde duygusuz robotu. hakikaten korkutucuydu. bölüm evet aðýr ilerleyen biraz sýkan bir bölümdü ama mesela Cameron'un diþi terminatörü katlamasý eðlenceli deðil miydi, hele asansördeki çocuk ayrýca skynet'in espri kabiliyeti kazanmasý gibi güzel ayrýntýlar görüyoruz. zannederim bu dizi herþeyden çok yapay zeka-insan ve kimlikle ilgili. çok ilginç þeyler görecekmiþiz gibi duruyor bu konuda ilerde, özellikle de Cameron ekseninde. ayrýca dþzþ yapýmcýlarýnýn baþlarýnýn üzerinde FOX'un ipat baltasý sallanýrken yine de aksiyonu pompalayýp ucuz seyirci çekme numaralarýna gitmemeleri, kafalarýndaki hikayeyi, ne kadar aðýr ilerlerse ilerlesin anlatmaktaki kararlýlýklarýna da þapka çýkarmak lazým. |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Wed Oct 29, 2008 3:20 am Post subject: |
|
|
Sen ilerki bölümden bahsetmiþ olmalýsýn isatay, ben henüz 4. bölümü izledim, son üç bölümü izlemedim, Allison from bilmemne idi bölümün adý, hani Cameron'la ilgili olan. Shirley manson kötü bir oyuncu, hadi diziye laf söyletmiyorsunuz bari bunu kabul edin yahu  _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Wed Oct 29, 2008 6:57 am Post subject: |
|
|
oops! kusura bakma Oya
Shirley Manson ilerde parlayacak diyim o zaman. Ama Allison From Palmsdale de nefisti þimdi hakkýný yemeyelim; Summer Glau çok saðlam oynadý ve hem de çok ilginç yeni öykü ipuçlarý keþfettik.  |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Nov 10, 2008 1:19 am Post subject: |
|
|
1. sezon finalindeki doðum günü sahnesiyle beni yüreðimden vurdu... öpüyorum... _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Nov 10, 2008 2:33 pm Post subject: |
|
|
Çok güsel bir sezon finaliymiþ bu yaaa.. Tuçe'cim aynen katýlýyorum. Thomas Dekker'ýn John Connor) oyunculuðu da harikaydý o sahnede
Açýkçasý FBI ajaný ile bir araya gelirler artýk dedim ama gene olmadý. O deðil bizim bu T888 miydi John 'ýn peþindeki terminator. pardon Cromartie Ajan Ellison'u neden býraktý ya? Orda ben hakkaten bi kýllandým, dedim acaba bu Ellison gelecekte Skynet'in yararýna biþiler yapýcak ta Cromartie bunu biliyo da mý býraktý acaba adamý? Tamam en basitinden adam kendisine tehdit oluþturmuyo diye yoluna gitsin demiþtir ama yok yok ben kýllandým
Çok güzeldi, çekiyim dedim 2. sezonu ama gerek kalmadý, CNBC-e hemen yeni sezona baþlýyomuþ bu Pazar  |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Nov 10, 2008 5:00 pm Post subject: |
|
|
Bence de var bi bit yeniði o iþin içinde... O kadar adamý gözünü kýrpmadan harcayan cengaver robot burakýr mý bir kýytýrýk ajaný? Kesin bi iþ var.. _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Mon Nov 10, 2008 5:33 pm Post subject: |
|
|
Cromartie olsun, Cameron olsun, 2.sezondagöreceðimiz Cýva kadýn olsun ben bu dizinin terminatörlerine bayýlýyorum. çok tuhaf, çok orjinal, çok ürkütücü ve çok çok eðlenceli tipler hepsi de. özellikle de insanlarla iletiþim kurduklarý zamanortaya çýkan o baþkalýklarý ve o kendi has yabancý zihinleri harika. yazarlarýn hakkýný vermek lazým, helal olsun hepsine. oyuncular da nasýl oynuyorlarsa o tipleri.. özellikle de Summer Glau. öyle tekinsizduruyor ki Arnie olsa yerinde o kadar ürkütücü olmazdý heralde. |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Thu Nov 13, 2008 6:57 pm Post subject: |
|
|
Mr.Ferguson Ýs Ýll Today
Quote: | Ýþte meksika usulu düelllo diye ben buna derim!!! ne sahneydi o kilisedeki müziðiyle, atmosferiyle! zevkten beþ köþe izledim vallahi.nerdeyse üzüldüm Cromartie için! Ajan Ellison hakkaten de Cromartie'yi John Connor'a götürdü sonunda. ama hiç beklediði manada olmadý zavallý teneke adamcaðýzýn.kaç bölümdür aðýr gidiyordu dizi canlandý birden. Rashamon tarzý anlatým da ayrýca lezzet katmýþ bölüme. Cameron ve John iliþkisinin çok ilginç kývrýmlarýna da þahit olduk bu bölümde. bu robot Fritz Lang'ýn Metropolis'indeki Maria/Futura'yý hatýrlatmaya baþladý bana gitde.
artýk Cromartie öldüðüne göre (tabi tekrar bir yolunu bulup kendini onarmazsa) Shirley baþ kötü karakter olarak aðýrlýðýný daha fazlakoyacaktýr diziye diye umuyorum. güzel gerilimli bölümler geliyor
|
|
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Sun Dec 21, 2008 11:49 pm Post subject: |
|
|
Ya dizi o kadar güzel gidiyor ki... Methiyeler düzesim var
2x05 : Goodbye to All That, çok sönük baþladý. Derek Reese sayesinde þahlandý vallahi.
Derek: "He died, John. He died for you. We all die for you."
Bölümün sonundaki bu sahneye bayýldým. John'ýn gözlerinin dolmasý falan, harikaydý yaa... Gelecekten görüntüler eþliðinde o kadar güzel iþlenmiþ ki bölüm, baþtaki sönüklüðü toparladý sonunda... ama yarýsýndan sonra Bedell ile ilgili kötü biþilerin geleceðini anlamýþtým. Ama çok güzel iþlediler vallaihi yaa..
Sarah'nýn bir süreliðine *normal* anneliði tatmasý da enteresandý. Ufaklýk olan Marty ile "teþekkür etme" mevzusu üzerine konuþmalarý çok güzeldi. Sarah'ya anne yönünden bakmayý seviyorum. Derek'e "oðlumun baþýna biþi gelirse t-888'den önce seni ben harcarým" þeklindeki çýkýþlarý gardýný almýþ Sarah'yý gösterirken, bir yandan da kendisine uzun zamandýr hiç teþekkür edilmemesinin verdiði burukluðu görüyoruz. Ki Sarah Connor ile ilgili benim gözümdeki en deðerli sahne, kesin bunu tekrar ediyorumdur ama T-2'de, Miles Dyson'u öldürmeye gidip te adamý öldüremeyip bir köþeye sinip aðlak bir halde oðluna sarýdlýðý "öldüremedim, yapamadým" dediði sahnedir. Çok güçlüdür, taþ gibi kadýndýr vesselam, ama duygusal yanýný bu þekilde görünce gözümde kat kat büyüyor bu karakter.
John'ýn bu sezondaki duruþu beni hem sinir eden, hem de ona karþý sempati duymamý saðlayan bir duruþ. Bir bölüm önce Sarah pataklamýyosa ben pataklýyým þu veleti modundaydým. Bu bölüm itibariyle, özellikle Bedell'in gelecekte onun için öldüðünü öðrendiði zamanki haliyle, kendisine gene söylemek istemezdim ama acýdým. Zavallý sonuçta gelecekten haberi olmasa hiç olmazsa Kýyamet Günü'ne kadar normal yalayan bir insan olacaktý. Ama olmuyor. Olamýyor. Bedell'in kaçmak istediðini öðrenmesi John'ýn da yarasýna tuz basýyor. "ben hiç bunlarý istemiyorum, hayatýmý verin bana" modundayken hem uyuz oluyorum, hem sempati duyuyorum kendisine, ama daha çok uyuz oluyorum çünkü daha iki bölüm önce Charlie'nin karýsýnýn ölümünde doðrudan olmasa da dolaylý yollardan pay sahibi oldu. Üzerine yapýþan kimlik nedeniyle bocalamasýna hak veriyorum ama salaklýk yapýnca sinirlerim tepeme çýkýyor. Velakin o kimliðe adapte olma sürecinde, ne kadar aðýr bir yükün altýna girmekte olduðunu farkettiði zamanlarda böle alýp koynuma sarmalayasým geliyo çok fena..
Neyse, bölüm deðerlendirmesinden ziyade sezon genellemesi gibi biþi yaptým galiba. Ama çok güzel gidiyor yahu. Hele önceki bölümde Cameron ile ilgili þeyler neydi öyle?! Yani *hasta la vista baby* diyen Arnold için gözlerim dolduydu sadece.. Ahanda burda da Cameron Alison olduðu zamanlarý hatýrladý bi de aðladý ya, dayanamadým valalhi yaaa..
Açýkçasý söylemem lazým, bu dizib aþlarken Terminatör severim, salakça konusu olsa da havada karada izlerim derdim. Ama konu seçiminde, gidiþatta öyle baþarýlýlar ki, hakkaten sevilmemesi mümkün olmayan biþi çýkýyor ortaya. Hastasýyým..
Bir de Derek Reese seni seviyorm adamým!
EDIT: Bir de Oz Büyücüsü hikayesi ile son sahnelerin harmanlanmasýný ayrý bi sevmiþ bulunmaktayým. Tekrarý izleyince aklýma geldi hemen yazayým dedim  |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Mon Dec 22, 2008 6:34 am Post subject: |
|
|
Rukiye "gücü zerafetle taþýyabilmek" diye bir mefhum vardýr ya Sarah Connor bu dizide iþte tam da bunun karþýlýðý... hayranýyým kendisinin
buarada sezon arasýna kadarki tüm bölümleri izlemiþ biri olarak bu dizi devam etmezse çatlarým ortadan ikiye demek istiyorum. öyle acayip yerlere gidiyor öyle açýlýmlar yaratýyor k ileriki sezonlar (eðer çekilirse) bambaþka olacak, bir LOST, bir BSG kalibresinde sarsýcý olacak gibi duruyor. buzdaðýnýn görünen yüzü bu ilk sezonlar yani.  |
|
Back to top |
|
 |
|