View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
x_phile Saha Ajaný

|
Posted: Thu Jan 18, 2007 6:11 pm Post subject: |
|
|
E2 yi daha birkaç gündür izlememe raðmen çok sevdim cnbc e deki bazý diziler bunun yaný sýra yeni gelen diziler hepsi çok güzel.E2 nin açýlmasý en çok annemin iþine yaradý bütün gün desperate housewife's'ý izliyor.Ondan fýrsat kalýrsa bende izliyorum  |
|
Back to top |
|
 |
nefertiti
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:51 pm Post subject: |
|
|
e2'de x-files olsa çok ii olcaktý.ama dexter ý merakla bekliyorum seri katil flnn hoþþ yani yine de e2'de x-files izlemek istiyorum...... bunun bi yolu yok mudur??  |
|
Back to top |
|
 |
aky125 Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:15 pm Post subject: |
|
|
nefertiti wrote: | e2'de x-files olsa çok ii olcaktý.ama dexter ý merakla bekliyorum seri katil flnn hoþþ yani yine de e2'de x-files izlemek istiyorum...... bunun bi yolu yok mudur??  |
Daha önce de dediðimiz gibi kanalý mail yaðmuruna tutmak belki bir fayda saðlayabilir... |
|
Back to top |
|
 |
CGBS Saha Ajaný

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 3:57 pm Post subject: |
|
|
aky125 wrote: | nefertiti wrote: | e2'de x-files olsa çok ii olcaktý.ama dexter ý merakla bekliyorum seri katil flnn hoþþ yani yine de e2'de x-files izlemek istiyorum...... bunun bi yolu yok mudur??  |
Daha önce de dediðimiz gibi kanalý mail yaðmuruna tutmak belki bir fayda saðlayabilir... |
cnbc-ede biterse inþallah yayýnlarlar. ama e2 dizileri tanýtýma baþladýktan üç dört ay sonra yayýnlayan bir kanal olarak en iyi ihtimalimiz temmuz falan gibi(pöh). mail yaðmuruna tutalým ama iyi organize olup pes ettirmek lazým yoksa yayýnlamazlar ben e2 konusunda karamsarým. _________________ kampr |
|
Back to top |
|
 |
mrs.x Çaylak

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:12 pm Post subject: |
|
|
bence x-files'ý yayýnlarlar.
bir de gündüz kuþaðýna falan verirlermiþ.tüm ev kadýnlarý x-files tiryakisi olurmuþ.misafirlikte hep x-files'tan bahsederlermiþ.
tamam sustum.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mrs.x Çaylak

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:48 pm Post subject: |
|
|
bir de gündüz kuþaðýna koyarlarmýþ.çok matrak olur.tüm ev kadýnlarý x-phile olur.x-files tiryakisi olup bu forumlara bir þeyler yazarlar..misafirliklerde the x-files konuþulur.
tamam sustum  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 6:51 pm Post subject: |
|
|
CNBC-e ile görüþtüm. þu an için The X Files'ýn E2'de gösterilmesi gibi bir planlarý olmadýðýný söylediler. ýleride durum ne gösterir bilemiyorum, ancak birkaç ay sonra gene arayýp herhangi bir geliþme varsa öðrenmeye çalýþacaðým.
Asýl önemli haberi de bu vesileyle aldým. Mart'ta The X Files'ýn yayýn saati geriye, yani 20:00'ye çekiliyor arkadaþlar. Yerine gelecek diziyi tahmin edebiliyorsunuzdur: HEROES
ýlk baþta kararsýz kalmýþlar 20:00 mi 21:00 mi olsun diye HEROES için. The X Files'ýn yakýnda biteceði gerçeði de kararlarýný etkilemiþ olmalý.
Velhasýl, durum budur. Açýkçasý 9. sezon söz konusu olmasaydý "Nedeeenn? " diye bidi bidi yapardým ama bu durumu pek önemsemediðimi saðýr sultan anlamýþtýr heralde.
Durum budur arkilerim, bikaç ay sonra gene XF ve E2 mevzusunu ele alýrýz artýk. (Benim tahminim yayýnlayacaklarsa gelecek yayýn dönemine kadar bekleyecekleri yönünde)
Last edited by auroriel on Mon Feb 19, 2007 7:12 pm; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
patient x Sendika Üyesi
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 7:15 pm Post subject: |
|
|
Heroes'un XF yerine geçeceðini tahmin etmiþtim desem...
Biraz daha diþlerini sýkýp XF'in bitmesini bekleselerdi keþke Heroes'a baþlamak için... neyse giden aðam gelen paþam :) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Mon Feb 19, 2007 8:31 pm Post subject: |
|
|
Hýmm,o zaman tekrar yayýnlanmasý belki yaza kalabilir.Gerçi Buffy sanki hemen baþlamýþtý diye hatýrlýyorum
Heroes'i zaten o kadar merak ediyorum ki...ama heyecaný bozulmasýn diye hakkýnda birþey okumamaya dikkat ediyorum.  _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
jtt0331613 Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Tue Feb 20, 2007 6:02 pm Post subject: |
|
|
2shy wrote: | Hýmm,o zaman tekrar yayýnlanmasý belki yaza kalabilir.Gerçi Buffy sanki hemen baþlamýþtý diye hatýrlýyorum |
Yok Buffy Temmuz'da bitti,Aðustos'ta yedinci sezonun tekrarýný yayýnladýlar,sonra Mart gibi baþtan baþladý.(inan bana ben bilirim bunu )Mesela XF da Buffy bitince onun yerinde baþlayabilir vs. _________________ Of course it is happening inside your head,but why on earth should that mean it is not real? |
|
Back to top |
|
 |
CGBS Saha Ajaný

|
Posted: Mon Jun 25, 2007 7:01 pm Post subject: |
|
|
bir programýn 250 kez tekrarýný yayýnlayarak usandýrýyorlar biraz. her açtýðýmda closer görüyorum. haftada 10-20 tekrar yayýný yapacaklarýna eski cnbc-e dizilerini rahatça yayýnlayabilirler ama nerdeeee _________________ kampr |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Tue Jun 26, 2007 7:07 am Post subject: |
|
|
yýl oldudaha hala bekliyoruz kablolu izleyicileri olarak! bu kadar mý zor kablolu tv'de yayýn yapmasý bu kanalýn??!! dijitürkte var, þimdi de D-smart!a geçmiþ; bir kabloluya gelemedi. cnbc-e taa kanal E zamanýndan beri kablolu izleyicisinin omuzlarýnda yükseldiðini, çekirdek izleyicisini bu kitleden oluþturduðunu unutuyor olmalý.  |
|
Back to top |
|
 |
darkness Sendika Üyesi

|
Posted: Tue Jun 26, 2007 7:33 am Post subject: |
|
|
Çok þey kaçýrmýyorsun üzülme. Dexter var bir tek üzülünecek. _________________
Live long and prosper |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Tue Jun 26, 2007 7:59 pm Post subject: |
|
|
darkness wrote: | Çok þey kaçýrmýyorsun üzülme. Dexter var bir tek üzülünecek. |
ben de ona üzülüyorum ya zaten yoksa futbolcu eþleri ve seda sayan'ýn, popstar'ýn amerikan karþýlýklarý ilgimi çekmiyor; jon stewart'ý da CNN'den izliyoruz...  |
|
Back to top |
|
 |
2shy Muhbir

|
Posted: Sat Jan 16, 2010 11:25 pm Post subject: |
|
|
Hadi diziler neyse de...Ýnsanýn izlediði talk show programý bile iptal edilir mi ya? (The Tonight Show)  _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
Back to top |
|
 |
|