View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fxmldr75 Çaylak

|
Posted: Sat Apr 04, 2020 10:37 pm Post subject: Halen X-Files'ın Yerini Tutacak Bir Dizi Olmaması! |
|
|
Ya bende bir gariplik var ya da hiçbir dizi X-Files'ın yerini gerçekten tutamıyor! |
|
Back to top |
|
 |
yanalake
|
Posted: Thu May 07, 2020 5:35 pm Post subject: |
|
|
İzleyip beğendiğim pek çok dizi olmasına karşın hiçbirinde X-Files'ın bıraktığı etkiyi yakalayamadım. İlk kez tgrt kanalında görmüştüm diziyi. Bende bıraktığı dehşet ve o gizem havası unutulmazdı. Geçtiğimiz 20 yıl içinde dünya kendini gri alanlardan gizemli fikirlerden uzaklaştırıp daha sert gerçek bir zeminin üzerine oturttu. Artık herhangi bir şeye şaşırma ya da çağdaş bir bilim kurgu ögesi içerisinde gizem arama imkansız hale geldi diye düşünüyorum. Bu his bir daha herhangi birinin karşısına çıkar mı emin değilim. |
|
Back to top |
|
 |
KaughtBey
|
Posted: Thu May 07, 2020 10:18 pm Post subject: |
|
|
Doğru söylüyorsunuz. Bu forumu da yeni keşfettim bu arada çok eski duruyor hala sitede aktif admin var mı yoksa başıboş duran bir site mi burası? |
|
Back to top |
|
 |
yanalake
|
Posted: Fri May 08, 2020 9:17 am Post subject: |
|
|
Yani en azından sitenin ücretlerini ödeyen birileri olduğu kesin ama ben de yıllardır girmiyordum. Birkaç yıl önce konuşulmuş başka da aktif bir başlık göremedim bunun dışında. |
|
Back to top |
|
 |
KaughtBey
|
Posted: Fri May 08, 2020 2:11 pm Post subject: |
|
|
Ya sitenin parasını birileri ödüyor veya direk makine kendi evinde ve unuttu makineyi ama her gün neredeyse 100 civarı ziyaretçi aktif ama üyeler çok aktif değil. |
|
Back to top |
|
 |
Sheva_Emre Çaylak

|
Posted: Fri Oct 02, 2020 9:29 am Post subject: |
|
|
Amazon Prime sebebi ile tekrar başladım, artık kaçıncı defa dönüyorum bilmiyorum. _________________ Life is like a mystery
With many clues, but with few answers |
|
Back to top |
|
 |
Unalsin
|
Posted: Sun Oct 25, 2020 9:39 pm Post subject: |
|
|
Ben de bu kış bir baştan döndüreyim diyorum, bu kadar nostalji de yaşlılık belirtisi kesin ama olsun  |
|
Back to top |
|
 |
the 8th endless Sendika Üyesi

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 1460 Location: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
Posted: Fri Nov 06, 2020 10:05 pm Post subject: |
|
|
you
will
never
walk
alone.
 |
|
Back to top |
|
 |
darkness Sendika Üyesi

|
Posted: Thu Nov 19, 2020 5:21 pm Post subject: |
|
|
the 8th endless wrote: | you
will
never
walk
alone.
 |
Burası hala çalışıyor mu  |
|
Back to top |
|
 |
KaughtBey
|
Posted: Fri Nov 20, 2020 9:07 pm Post subject: |
|
|
darkness wrote: | the 8th endless wrote: | you
will
never
walk
alone.
 |
Burası hala çalışıyor mu  |
Eh işte yaşamıyor ama arada geri dönenler oluyor. Şahsen her gün kontrol ediyorum forumu yazı yazan birileri var mı diye
Discord sunucusu işi de pek tutmadı maalesef aktiflik artık yok denecek kadar az oldu. Ama gelmeyen varsa discord sunucumuza gelmeleri güzel olur.
https://discord.gg/watZXUphrh |
|
Back to top |
|
 |
|