X-Files   Return to Index
Log in to check your private messages
The Pacific
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    THE X-FILES Türkiye Forum Index :: Telemanyaklar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tigh
Çaylak
Çaylak

PostPosted: Sat Jun 26, 2010 12:49 pm    Post subject: Reply with quote
Þu salak polemik konusuda haklýsýn sanýrým, çok da takmamak gerek. Lakin þu da var, Türkiye'de bunlarý çok fazla sallamýyoruz ama yurt dýþýnda malesef sallanýyor. Örneðin bunlardan biri 3 gün önce baþýma geldi, adam Ermeni katliamýndan falan bahsediyordu. Herneyse, olayýn olmuþuna olmamýþýna, doðrusuna yanlýþýna girmiyorum. Demek istediðim, en azýndan bilinmesi gereken temellerin de noksan olduðu ve bu yüzden de bakýþýn günden güne deðiþtiði. Yoksa, ne olursa olsun bir tane gerçek var.

Neyse, 5'i de izledim, elemanýn arkadaþý da geldi Mobile, Alabama'dan, ama daha önce yine BOB da gördüðümüz gibi fazlasýyla Replacement ayaklarý çekildi Guadalcanal görenler tarafýndan. Biraz daha iyiydi sanki bu bölüm, ama ne yalan söyliyim dizi bölümlerinin naþýndaki gibi gerçek görüntülerle bir pasifik belgeseli mi izleseydim daha mutlu olurdum henüz karar verebilmiþ deðilim. Tamam BOB ile karþýlaþtýrmamak lazým biryerde ama oradaki oyunculuk ve çekim o kadar üst düzeydeki, burada çok gölgede kalýyor. Bariz þekilde hem de.
Post new topic   Reply to topic    THE X-FILES Türkiye Forum Index :: Telemanyaklar All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum