View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
theredandtheblack Özel Ajan

Joined: 01 Oct 2006 Posts: 485 Location: Caprica City, Before The Fall
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 9:51 am Post subject: |
|
|
the 8th endless wrote: |
House. Muhteþemdi, lakin Wilson'un komþusuna yaptýðý "ayna etkisi" tedavisini tam olarak anlayamadým, açýklayacak biri varsa sevinirim. |
Quote: | Benim anladýðým adamýn onca aðrý kesiciye raðmen aðrýsýnýn geçmemesi ve hala elininin varlýðýný hissetmesinden ötürü House ayna koyarak,adamýn aynaya baktýðýnda sað elinin de var olduðunu görmesini saðlýyor.Böylece baþta adam,aslýnda iki eli de varmýþ ve sað eli "gerçekten de" aðrý çekiyormuþ gibi hissediyor.Ellerini açýp kapatýrken de -House burada dua etmesini de söylüyor,yöntem iþe yaramayabilir çünkü- kastettiði þey aðrýyý ellerini açarken býrakmak demek olsa gerek.Yani bir tür rahatlama.Ýki elini de açýp kapatýyor ve sanki ordaki aðrýyý da býrakýyor böylece.Ýki elini de var olarak algýlýyor sonuçta,aðrýnýn gitmesinin sebebi bu.Ben böyle anladým yani |
_________________ To absent friends, lost loves, old gods, and the "season of mists"; and may each and every one of us always give the devil his due.... |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Oct 10, 2009 2:30 pm Post subject: |
|
|
the 8th endless wrote: |
Foreman...13 gibi bir hatunla birliktesin, kýza yaþattýklarýna bak. moronsun lan.
|
Doðru söze ne denir... |
|
Back to top |
|
 |
Tigh Çaylak

|
Posted: Fri Oct 16, 2009 9:55 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Yani ne yalan söyliyim, o kadar kapsamlý bir giriþ ve iyi bir baþlangýçtan sonra hiç sarmadý bu bölüm beni. Yani metafiziksel kavramlar ve House.
Daha önce görmediðimiz birþey deðildi sanki, hep böyle þeyleri gördük durduk bu dizide. Ha bir de Dibala gerginliði oldu durdu. Bölümün sonunda Foreman'ýn üniversitenin anfisinde olayý anlattýðý sahnede aklýma ilk sezondaki "Three Stories" bölümü geldi ve vayy be ne bölümde dedim içimden...
Ayný þeyi bu bölüm için söyleyemiyorum malesef....
|
|
 |
Tigh Çaylak

|
Posted: Thu Jan 14, 2010 8:39 am Post subject: |
|
|
House - 6x10 - The Down Low
Quote: |
Keyifliydi keyifli olmasýna, insaný þaþýrtmak için türlü alavere dalavereler yapmasýna da birþeyler mi eksik çözemiyorum ben bu dizide artýk.
Yani, yine izledim, eðlendim de, House'un Sherlock Holmes'çülüðü de ilginçti ya da Ameerikan esprilerindeki eþcinsellik geyiði de þöle böle yedirilmiþti, House'un saçýný kesen doktora takýlmasý, Foreman'ýn çakallýðý falan gibi tipik House bölümlerinde olan ne varsa aþaðý yukarý vardý. Müzikler de duygusal sahnelere çok gitmiþti.
Ama nedense o gereksiz mýzmýzlýðýmý sürdürüyorum ben, biþey eksik (Cameron deðil ) ama ben o þeyin ne olduðunu bilemiyorum, buna raðmen izlemeye de devam ediyorum :S
Off aklýma mukayyet olmam lazým  |
|
 |
|