X-Files   Return to Index
Özel Mesajlar
The X-Files 3 ???
Sayfa: « Önceki  1, 2

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: The X Files Haberleri
« Önceki konu :: Sonraki konu »  
Yazar Mesaj
the 8th endless
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 1412

İletiTarih: Pzr Ağu 30, 2009 11:41 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
DarkSpooky yazdı:

Ya off nedir bu sizin bu son sezon düşmanlığınız yaw :SBak böyle diye diye izletmeyeceksiniz en sonunda 3.sezondayım ve izlemeye devam etmekte şüphe duymaya başladım gerçekten de.Ben o kadar da kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim.Ayrıca mitolojiyi katlettiler derken noldu açıklar mısınız yani baştan beri süregelen senaryoları mı değiştirdiler yoksa mantık hataları mı oldu ben anlamadım.Gerçekten çok kötüyüm şu an ühühhüü Sad Lütfen biri beni bu kötü yorumlar konusunda iyi yorumlarla aydınlatsın yoksa bak vazgeçiyorum bu sevdadan off ya SadSadSad

bu mesajından sonra gelen hiçbir mesajı dikkate almayıp bütün bölümleri izlemey aynen devam etmelisin. herkesin fikri kendine sonuçta, belki son sezonların hastası olacaksın, sevmeyenlere anlam veremeyeceksin. önyargılar oluşturmamalısın yani.
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
auroriel
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 3523

İletiTarih: Pts Ağu 31, 2009 1:32 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
the 8th endless yazdı:
DarkSpooky yazdı:

Ya off nedir bu sizin bu son sezon düşmanlığınız yaw :SBak böyle diye diye izletmeyeceksiniz en sonunda 3.sezondayım ve izlemeye devam etmekte şüphe duymaya başladım gerçekten de.Ben o kadar da kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim.Ayrıca mitolojiyi katlettiler derken noldu açıklar mısınız yani baştan beri süregelen senaryoları mı değiştirdiler yoksa mantık hataları mı oldu ben anlamadım.Gerçekten çok kötüyüm şu an ühühhüü Sad Lütfen biri beni bu kötü yorumlar konusunda iyi yorumlarla aydınlatsın yoksa bak vazgeçiyorum bu sevdadan off ya SadSadSad

bu mesajından sonra gelen hiçbir mesajı dikkate almayıp bütün bölümleri izlemey aynen devam etmelisin. herkesin fikri kendine sonuçta, belki son sezonların hastası olacaksın, sevmeyenlere anlam veremeyeceksin. önyargılar oluşturmamalısın yani.

Katılıyorum.. Bölümleri izledikçe , bölüm başlıklarındaki tartışmalara bakabilir, daha ayrıntılı ele alabilirsin mitoloji konusunu..

Ve ayrıca shipper/noromo tartışmasına lütfen bu başlıkta girmeyelim. Yeri değil..

Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN

http://www.tvgunlugu.com
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kitsunegari
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiler: 277

İletiTarih: Sal Eyl 01, 2009 10:19 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
Yalnız 3. film çekilir de Mulder da gene doğal olarak açıklanamayan bi şeylerin peşinde koşarsa ( yani tabi öyle olacak, olmalı da Very Happy ) Scully Mulder'ı kesin boğar herahalde Laughing "Hani as far away from the darkness as we can get di Evil or Very Mad " diye Laughing
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 1204

İletiTarih: Sal Eyl 01, 2009 11:00 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
Scully ööle bir şey derse beni sinemanın perdesinden içeri uçarken görebilirsiniz...Smile

http://ruyasam.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
auroriel
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 3523

İletiTarih: Sal Eyl 01, 2009 11:08 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
kötü şeyler ağzıma almak istemiyorum ama o son sahne, tekne sahnesinden sonra Scully'yi anca William caydırır. William ile ilgili film olursa da ayvayı yedik demektir. Gerçi bi yandan da William'ın özel güçleri felan mevzusu var ya, ay ne biliyim belki de ...

Neyse yaa Very Happy

Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN

http://www.tvgunlugu.com
Başa dön
kitsunegari
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiler: 277

İletiTarih: Çar Eyl 02, 2009 2:18 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
İkisini brlikte ipuçlarından ipuçlarına koştukları bir film görmek dileğiyle.. Very Happy
Çaylak
Çaylak

İletiler: 136

İletiTarih: Çar Eyl 02, 2009 3:56 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
Ahh ahh bi de şu forumda bi gün olsun spoiler görmesem:D
derebeyi17_44
Saha Ajanı
Saha Ajanı

İletiler: 246

İletiTarih: Çar Eyl 02, 2009 11:00 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
3.film fikri ortaya atılınca bir anda heyecan yaptım 3 yıl daha var olmasına rağmen. Umarım sağlam bir film olur. Bu film mutlaka mitoloji olmalıdır. Halihazırda 21 Aralık 2012 söylentileri de gündemden düşmüyor.
Başa dön
2shy
Muhbir
Muhbir

İletiler: 1480

İletiTarih: Çar Eyl 02, 2009 11:18 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
DarkSpooky yazdı:
Ahh ahh bi de şu forumda bi gün olsun spoiler görmesem:D

Diziye dair en büyük spoiler'ı ikinci film veriyor bence
"My sister is dead" Laughing
Bu arada William gittiği yer neresiydi hatırlayamadım şimdi,orada efendi efendi büyümeye devam etsin.

"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character"
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder
deliveren

İletiler: 10

İletiTarih: Cmt Ekm 24, 2009 2:47 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
3. bir x files filmi olması ve 2012 de vizyona girmesi x files adına yapılabilecek, x files hayranlarına verilebilecek en güzel hediye ve teşekkür olurdu.
yalnız 2. filmin hantallığı yerine daha bir mitoloji ve uzaylı ağırlıklı olmalı.
x files'in ilk 5 sezonuna gönderme olmalı.
kesinlikle ve kesinlikle ağır bir konusu olmalı ve görsel efektlerle insanları etkilemeli.
ama her ne olursa olsun mulder ve scully olmalı.
Sendika Üyesi
Sendika Üyesi

İletiler: 325

İletiTarih: Cmt Ekm 24, 2009 3:42 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
yahu 2. film sanki sırf stand alone yüzünden mi dandik oldu. rica ederim elinizi vicdanınıza koyun. bir stand alone ile çok daha güzel hikayeler anlatılabilirdi ki halen anlatılabilir...

http://www.placebotr.net
Başa dön
2shy
Muhbir
Muhbir

İletiTarih: Pzr Ekm 25, 2009 8:08 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
İnsanın kafasını allak bullak eden mitololji bölümlerindense (hele de son sezonlarda daha da tuhaflaşıp, rayından çıkan mitoloji) stand alone bölümlerini tercih eden biri olarak katılıyorum.

Bu arada Frank Spotnitz önümüzdeki aylarda hayranlara "iyi haberler" vermeyi umut ettiklerini söylemiş.

"I don't think The X Files story is over yet and I expect it to continue, and I hope we'll have good news for all of you in the months ahead..."

"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character"
Başa dön
roswell

İletiler: 4

İletiTarih: Pzr Arl 06, 2009 2:51 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
walla arkadaslar okuduklarimdan bazilari kesinligi olmamasina ragmen bana o kadar cok heyecan verdiki, hayal etmesi bile guzel. Smile Ben sahsen 3.filmin mitolojiye uygun ve olasi isgal ve kolonizasyon ilgili, altyapisi, konusu ve efektleri saglam bir film olmasi gerektigi kanisindayim. Kimler ekipte yer alir bilemem ama ben CSM´i her zaman filmin en karizmatik karakteri olarak görürdüm (adamin yüzünden arada bir sigara iciyordum yaw) keske ölümü muamma olsada yeniden karsimiza ciksaydi diyorum ama sanirim imkansiz gibi bisey Smile neyse biz umudumuzu yitirmeyelim ha bu arada Gillian yas gectikce güzellesiyor . Acaba kacirilmasi ile ilgili mi diye düsünmeden alamiyorum kendimi Laughing
deliveren

İletiler: 10

İletiTarih: Çar Nis 14, 2010 7:58 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
david yeni filmi için yaptığı bir söyleşide x files 3 için umutlu olduğunu belirtmiş ve 3. bir film için göz kırpmış hayranlara.
benzer bir açıklamayı G.A. ve C.C.'da yapmıştı.

ne diyelim, umut! Very Happy

http://thecelebritycafe.com/feature/duchovny-says-hes-hopeful-third-x-files-film-04-13-2010
Muhbir
Muhbir

İletiTarih: Çar Nis 14, 2010 10:00 pm    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
deliveren yazdı:

ne diyelim, umut! Very Happy

Doğru söze ne denir Smile

Başa dön
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: The X Files Haberleri Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
Sayfa: « Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız