| « Önceki konu :: Sonraki konu » |
| Yazar |
Mesaj |
the 8th endless Sendika Üyesi

Kayıt: 11.04.2005 İletiler: 1412 Konum: Gebze/Istanbul & Izmir.
|
Tarih: Pzr Ağu 30, 2009 11:41 pm İleti konusu: |
|
|
| DarkSpooky yazdı: |
Ya off nedir bu sizin bu son sezon düşmanlığınız yaw :SBak böyle diye diye izletmeyeceksiniz en sonunda 3.sezondayım ve izlemeye devam etmekte şüphe duymaya başladım gerçekten de.Ben o kadar da kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim.Ayrıca mitolojiyi katlettiler derken noldu açıklar mısınız yani baştan beri süregelen senaryoları mı değiştirdiler yoksa mantık hataları mı oldu ben anlamadım.Gerçekten çok kötüyüm şu an ühühhüü Lütfen biri beni bu kötü yorumlar konusunda iyi yorumlarla aydınlatsın yoksa bak vazgeçiyorum bu sevdadan off ya    |
bu mesajından sonra gelen hiçbir mesajı dikkate almayıp bütün bölümleri izlemey aynen devam etmelisin. herkesin fikri kendine sonuçta, belki son sezonların hastası olacaksın, sevmeyenlere anlam veremeyeceksin. önyargılar oluşturmamalısın yani. |
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 1:32 pm İleti konusu: |
|
|
| the 8th endless yazdı: | | DarkSpooky yazdı: |
Ya off nedir bu sizin bu son sezon düşmanlığınız yaw :SBak böyle diye diye izletmeyeceksiniz en sonunda 3.sezondayım ve izlemeye devam etmekte şüphe duymaya başladım gerçekten de.Ben o kadar da kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim.Ayrıca mitolojiyi katlettiler derken noldu açıklar mısınız yani baştan beri süregelen senaryoları mı değiştirdiler yoksa mantık hataları mı oldu ben anlamadım.Gerçekten çok kötüyüm şu an ühühhüü Lütfen biri beni bu kötü yorumlar konusunda iyi yorumlarla aydınlatsın yoksa bak vazgeçiyorum bu sevdadan off ya    |
bu mesajından sonra gelen hiçbir mesajı dikkate almayıp bütün bölümleri izlemey aynen devam etmelisin. herkesin fikri kendine sonuçta, belki son sezonların hastası olacaksın, sevmeyenlere anlam veremeyeceksin. önyargılar oluşturmamalısın yani. |
Katılıyorum.. Bölümleri izledikçe , bölüm başlıklarındaki tartışmalara bakabilir, daha ayrıntılı ele alabilirsin mitoloji konusunu..
Ve ayrıca shipper/noromo tartışmasına lütfen bu başlıkta girmeyelim. Yeri değil.. _________________
Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN
http://www.tvgunlugu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kitsunegari Saha Ajanı

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 10:19 pm İleti konusu: |
|
|
Yalnız 3. film çekilir de Mulder da gene doğal olarak açıklanamayan bi şeylerin peşinde koşarsa ( yani tabi öyle olacak, olmalı da ) Scully Mulder'ı kesin boğar herahalde "Hani as far away from the darkness as we can get di " diye  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 11:00 pm İleti konusu: |
|
|
Scully ööle bir şey derse beni sinemanın perdesinden içeri uçarken görebilirsiniz... _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 11:08 pm İleti konusu: |
|
|
kötü şeyler ağzıma almak istemiyorum ama o son sahne, tekne sahnesinden sonra Scully'yi anca William caydırır. William ile ilgili film olursa da ayvayı yedik demektir. Gerçi bi yandan da William'ın özel güçleri felan mevzusu var ya, ay ne biliyim belki de ...
Neyse yaa  _________________
Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN
http://www.tvgunlugu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kitsunegari Saha Ajanı

|
Tarih: Çar Eyl 02, 2009 2:18 pm İleti konusu: |
|
|
İkisini brlikte ipuçlarından ipuçlarına koştukları bir film görmek dileğiyle..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkSpooky Çaylak

|
Tarih: Çar Eyl 02, 2009 3:56 pm İleti konusu: |
|
|
Ahh ahh bi de şu forumda bi gün olsun spoiler görmesem:D _________________ The Truth Is Out There... |
|
| Başa dön |
|
 |
derebeyi17_44 Saha Ajanı

Kayıt: 11.02.2009 İletiler: 246 Konum: BiGa(ÇaNaKkAlE)&MaLaTyA
|
Tarih: Çar Eyl 02, 2009 11:00 pm İleti konusu: |
|
|
| 3.film fikri ortaya atılınca bir anda heyecan yaptım 3 yıl daha var olmasına rağmen. Umarım sağlam bir film olur. Bu film mutlaka mitoloji olmalıdır. Halihazırda 21 Aralık 2012 söylentileri de gündemden düşmüyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Çar Eyl 02, 2009 11:18 pm İleti konusu: |
|
|
| DarkSpooky yazdı: | | Ahh ahh bi de şu forumda bi gün olsun spoiler görmesem:D |
Diziye dair en büyük spoiler'ı ikinci film veriyor bence
"My sister is dead"
Bu arada William gittiği yer neresiydi hatırlayamadım şimdi,orada efendi efendi büyümeye devam etsin. _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
| Başa dön |
|
 |
deliveren
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 2:47 pm İleti konusu: |
|
|
3. bir x files filmi olması ve 2012 de vizyona girmesi x files adına yapılabilecek, x files hayranlarına verilebilecek en güzel hediye ve teşekkür olurdu.
yalnız 2. filmin hantallığı yerine daha bir mitoloji ve uzaylı ağırlıklı olmalı.
x files'in ilk 5 sezonuna gönderme olmalı.
kesinlikle ve kesinlikle ağır bir konusu olmalı ve görsel efektlerle insanları etkilemeli.
ama her ne olursa olsun mulder ve scully olmalı. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
margikleinjan Sendika Üyesi

|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 3:42 pm İleti konusu: |
|
|
yahu 2. film sanki sırf stand alone yüzünden mi dandik oldu. rica ederim elinizi vicdanınıza koyun. bir stand alone ile çok daha güzel hikayeler anlatılabilirdi ki halen anlatılabilir... _________________
http://www.placebotr.net |
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Pzr Ekm 25, 2009 8:08 pm İleti konusu: |
|
|
İnsanın kafasını allak bullak eden mitololji bölümlerindense (hele de son sezonlarda daha da tuhaflaşıp, rayından çıkan mitoloji) stand alone bölümlerini tercih eden biri olarak katılıyorum.
Bu arada Frank Spotnitz önümüzdeki aylarda hayranlara "iyi haberler" vermeyi umut ettiklerini söylemiş.
"I don't think The X Files story is over yet and I expect it to continue, and I hope we'll have good news for all of you in the months ahead..." _________________
"I'm having trouble coming to terms with the fact that Fox Mulder is a fictional character" |
|
| Başa dön |
|
 |
roswell
|
Tarih: Pzr Arl 06, 2009 2:51 am İleti konusu: |
|
|
walla arkadaslar okuduklarimdan bazilari kesinligi olmamasina ragmen bana o kadar cok heyecan verdiki, hayal etmesi bile guzel. Ben sahsen 3.filmin mitolojiye uygun ve olasi isgal ve kolonizasyon ilgili, altyapisi, konusu ve efektleri saglam bir film olmasi gerektigi kanisindayim. Kimler ekipte yer alir bilemem ama ben CSM´i her zaman filmin en karizmatik karakteri olarak görürdüm (adamin yüzünden arada bir sigara iciyordum yaw) keske ölümü muamma olsada yeniden karsimiza ciksaydi diyorum ama sanirim imkansiz gibi bisey neyse biz umudumuzu yitirmeyelim ha bu arada Gillian yas gectikce güzellesiyor . Acaba kacirilmasi ile ilgili mi diye düsünmeden alamiyorum kendimi  _________________ Die Wahrheit ist irgendwo dort draußen |
|
| Başa dön |
|
 |
deliveren
|
|
| Başa dön |
|
 |
2shy Muhbir

|
Tarih: Çar Nis 14, 2010 10:00 pm İleti konusu: |
|
|
| deliveren yazdı: |
ne diyelim, umut!
|
Doğru söze ne denir  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|