View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hottie Çaylak

|
Posted: Wed Feb 14, 2007 11:00 pm Post subject: |
|
|
vayy demek o sezonlarada geçti ben izledim yeni kýzýn oynadýðý bölümleri inanýn onu hiç aratmýyor süper oynamýþ çok iyi bir sezon bu da kaçýrmayýn ben izleyemiyorum ya , almancamda yoktu ne diyolar anlamadan izlemiþtim eskiden  _________________

That's not the beginning of the end |
|
Back to top |
|
 |
elisa day Sendika Üyesi

|
Posted: Thu Mar 01, 2007 1:24 pm Post subject: |
|
|
Kesinlikle Sharona kadar süper olamaz Nathalie...Evet kötü oynamýyor, karakter de itici deðil ama Sharona çok ayrýydý...Eksikliði hep hissediliyor...
Digiturk en baþtan göstermeye baþladý Monk'u tekrar izlemek bile büyük keyif... _________________
http://ruyasam.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
aky125 Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sat Jun 07, 2008 10:24 pm Post subject: |
|
|
pazarlarý 20:00 de TNT'de... bu pazar ilk bölüm mü var bilmiyorum ama... |
|
Back to top |
|
 |
amor fati Özel Ajan

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 2:49 am Post subject: |
|
|
Ne zaman görsem izlerim Monk'u. Yaklaþýk %70ini de digiturkte izlemiþimdir herhalde. Cidden izlemesi en çok zevk veren dizilerden biri. Bu sezon ekranlara veda ediyormuþ, duyunca bir üzüldüm doðrusu, 8. sezona gelmesine raðmen hiçbir bölümünü izleyip de "e artýk bitirsinler" hissini almamýþtým ama her dizinin de bi ömrü var tabi malum. Ayrýca son sezon Sharonasever bünyeler için de verimli sayýlabilecek bir sezon, Tuçe ablanýn Sharona taraftarlýðýný görünce yazmadan geçemedim. |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Sun Nov 08, 2009 6:04 am Post subject: |
|
|
Açýkcasý yeni kýzý Sharona'ya yeðliyorum. Çünkü hem Two Guys&A Girl'den sempatim var kendisine, hem de Sharona'nýn Monk'a karþý biraz sinir itici tavýrlarý vardý. E haklý tabi bir yerde yýllardýr kahrýný çekmiþ, gýna gelmiþ býkmýþ artýk Monk'tan; dizinin baþladýðý nokta bile artýk Sharona'nýn sabrýnýn çoktan taþtýðý noktaydý. Yeni kýz(ismi neydi bilemedim) ise hem Monk'a saygýlý, hem de iþini daha bir seviyor, yaparken eðleniyor gibi bana; Monk da eskisi kadar abartmýyor(Sharona'nýn flörtlerine bile karýþýyordu), daha mülayim geçiniyorlar bu sebeple. Öyle olunca izlemesi de daha eðlenceli oluyor.  |
|
Back to top |
|
 |
|