| « Önceki konu :: Sonraki konu » |
| Yazar |
Mesaj |
kitsunegari Saha Ajanı

|
Tarih: Sal Tem 24, 2007 12:25 pm İleti konusu: |
|
|
| Aslıhan yazdı: | ben kendimi kahrediyomuşum demekki aylardır  |
Evet öyle yapmışsın Kesilmedi o sahne çok iyi hatırlıyorum. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
x-phile Saha Ajanı

|
Tarih: Sal Tem 24, 2007 3:24 pm İleti konusu: |
|
|
| Aslıhan yazdı: | | ama kendimden eminim.o bölümü en az 2 kere izledim öyle bi sahne yok.hatta öpüştüklerini burdan öğrendim |
http://www.youtube.com/watch?v=gxQP1_rX820&NR=1
cnbc-e de kesmediler izledik bu sahneyi diyosan.. _________________ ..::NeVeR GiVe uP On A MiRaCLe::.. |
|
| Başa dön |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Tarih: Sal Tem 24, 2007 5:46 pm İleti konusu: |
|
|
Kesmediler, izledik o sahneyi.. Noktalayalım artık bu mevzuyu isterseniz.. _________________
Imgelem, etiğin enstrümanıdır... - URSULA K LEGUIN
http://www.tvgunlugu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Androit
|
Tarih: Sal Eyl 04, 2007 2:45 pm İleti konusu: |
|
|
ben o bölümde monicanın doggeta köpek "dogget köpek insanı" mesajını vermesini çok sevdim ağlayacaktım  _________________ Hayat, "Stereo" neyin nerden geldi?i belli de?il. |
|
| Başa dön |
|
 |
AslIhan Çaylak

|
Tarih: Çar Eyl 05, 2007 5:25 pm İleti konusu: |
|
|
| Androit yazdı: | ben o bölümde monicanın doggeta köpek "dogget köpek insanı" mesajını vermesini çok sevdim ağlayacaktım  |
evet yaa.çok duygu dolu bir sahneydi.hele doggett'ın ''Keşke ona söyleyebilsem.Keşke ona bir çek şey yapabilsem.''dediği anda ben ağlıyodum.Zaten ondan sonra öpüşme hayali geldi. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
derebeyi17_44 Saha Ajanı

Kayıt: 11.02.2009 İletiler: 246 Konum: BiGa(ÇaNaKkAlE)&MaLaTyA
|
Tarih: Pts Ağu 10, 2009 3:15 pm İleti konusu: |
|
|
| 9.sezonun sevdiğim bölümlerden biri.Özlemiştik böyle bölümleri. |
|
| Başa dön |
|
 |
Anoren
|
Tarih: Pzr Eyl 06, 2009 12:21 am İleti konusu: |
|
|
Ben pek beğenmedim bu bölümü.. 9. sezonun zayıf stand alone'larından birisi olmuş. Gereksiz bir Doggett-Reyes yakınlaşması var. Senaryonun neresinden bakılsa elde kalıyor. Doktor hastaları ne için öldürüyordu belli değil. Reyes nasıl zehirlenmiş bir halde yatarken yeniden canlandı belli değil.
Hem bu ne canım, X Files'ın XXX Files'a dönmesi budur benim gözümde. İlla bekar giren evli mi çıkacak? FBI'ın evlendirme dairesi gibi olacak X Files neredeyse. Bekar FBI ajanları X Files'a gelmek için can atacaklar.. Kesin şimdi bir talibim çıkar diye.
Umarım kötü başlayıp sonradan biraz toparlanma belirtisi gösteren 9. sezon böyle gitmez. |
|
| Başa dön |
|
 |
canan Çaylak

|
Tarih: Per Kas 05, 2009 4:25 pm İleti konusu: |
|
|
pek de bir özelliği olmayan bir bölüm, bir sürü mantık hatası ve eksiklerle dolu.
bunlardan en fazla dikkat çeken ve rahatsız edeni de x files'ın kendi bölümlerinden biriyle çelişiyor olması.6. sezon 21. bölüm field trip'te mulder ve scully bir tür uyuşturucuya maruz kaldıklarını farkediyorlardı, bundan kurtulma çabaları içindeki önemli cümle yanlış hatırlamıyorsam "eğer zehirlendiğinin farkına varırsan bu ondan kurtulduğun anlamına mı gelir" tespitiydi, buna ters olarak reyes'in zehirlendiğini farkediyorlar ve her hangi bir tıbbi müdahale yapılmadan, vücutta o zehir varken ve zehrin verildiği tüm kişiler bir kaç dakikada ölürken reyes kurtuluyor ki saçmalığın dik alası!!
bunun yanında audrey'in de sadece bu üç hastayı mı gördüğü, doktorun şimdiye kadar sadece 3 kişiyi mi öldürmeye çalıştığı vs bir sürü cevaplanmamış soru var. sırf monica ile doggett'ı yakınlaştıralım diye yapılmış ve çok kasılmış gereksiz bir bölümdü. |
|
| Başa dön |
|
 |
|