margikleinjan Sendika Üyesi

|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 3:35 pm İleti konusu: Lady Gaga |
|
|
X files güruhu bu hatun hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.
Ben ilk önceki yaz zenci abili bi başka şarkı sandığım ilk single'ıyla tanışmıştım. Klip falan çılgın atıyodu abla. Hımm dedim bi boka benzemiyo müzikal anlamda ama değişik bişi yapmışlar, olabilir dedim. Sonra rahatsız edici poker face geldi, ama bu şey gibi, hani iğrenç komik şarkılar olur dilinize dolanır, bi süre sonra bu iğrençlikten sapıkça bir zevk almaya başlarsınız. Aynen öyle....
Ama asıl ne zaman saygı duymaya başladım hatuna biliyo musunuz? Perez Hilton'da mı ne görmüştüm (Perez hilton bi internet dedikodu blog'u ama son derece alaycı, seviyom herifin tarzını, zaman zaman baysa da) İşte, Gaga internete kısa filmler koymuş ama gayet Warhol tarzı, ki vikipedi de yazmışlar, Warhol'un fabrika'sı gibi bi ekiple çalışıyormuş. vs vs.
Tamam pop yapıyor tüketilebilir müzik üretiyor, ama iyi pop'a da ihtiyacımız var, değil mi; bkz: blondie, bkz: mj
neyse ses olarak hiç fena değil, kendi müziklerini kendi yapıyor kendi sözlerini kendi yazıyor, en önemlisi kıyafetlerini yanılmıyosam kendi hazırlıyor, yani hergün onun için cadılar bayramı.
popüler herşeye alerjim var ama antialerjenik benim için gaga, radio gaga'dan kaynaklanıyor olsa gerek... |
|