View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Tue Sep 02, 2008 4:23 pm Post subject: The X Files - I Want To Believe Gösterimi |
|
|
Sinemalarý araþtýradururken bir de Cuma akþamý kimler gelebiliyor onu öðrensek iyi olacak sanýrsam.. Çoðunluk saðlanamazsa sinemalara gidip kapatalým demenin alemi yok.
Cuma 21:00 civarlarý diyorum arkadaþlar. Zira iftar var (iftar yemeðine de gelirim diyenlerle bilahare buluþuruz. )
Evet 12 Eylül Cuma akþamý I Want To Believe filmini izlemeye kimler geliyor? En kýsa zamanda cevaplamanýz tercih sebebidir.
ps: bi de anadolu mu avrupa yakasý mý olsun o konuda da tercihinizi sölerseniz tadýndan yenmez..
ps2 : üzgünüm sadece Ýstanbul'da bulunanlara sesleniyorum. |
|
Back to top |
|
 |
isatay Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Tue Sep 02, 2008 8:44 pm Post subject: |
|
|
12 Eylül Cuma bana uyar. Ýstanbul Avrupa yakasýný tercih ederim.  |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Tue Sep 02, 2008 10:12 pm Post subject: |
|
|
Ben de anadolu yakasý hatta mümkünse rexx büyük salonda göstersinler de gidelim diyorum. Diðer salonlar da ok gerçi. Cuma akþamý bana uyar gibi görünüyor. _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
Bloody_Wolverine Özel Ajan

|
Posted: Tue Sep 02, 2008 11:30 pm Post subject: |
|
|
Tarih güzel...Bir de anadolu yakasý olsun demeyin keyfime.... _________________ Cevap alamýyorum diye soru sormayý býrakacak deðilim! |
|
Back to top |
|
 |
Maybe there is hope Saha Ajaný
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:09 am Post subject: |
|
|
cuma ise bana avrupa yakasý uyar iþten çýkýp gelicem, iftarda ederiz ohhh
emek de bide atlas da kesin oynayacakmýþ _________________ MULDER: You were my friend, and you told me the truth. Even when the world was falling apart, you were my constant... my touchstone.
SCULLY: And you are mine.
 |
|
Back to top |
|
 |
Memento Mori Çaylak

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 11:15 am Post subject: |
|
|
anadolu yakasýný ve REXX'i tercih ederim... _________________ You know they say when you talk to God it's prayer, but when God talks to you, it's schizophrenia. What is your God telling you, Father? |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:17 pm Post subject: |
|
|
Rexx'e geliyor da hangi salon olacaðý belli deðil. Genelde de saðolsunlar son gün netleþiyormuþ.
Büyük salonu zaten kapatacak kadar dolduramayýz. Perþembe gününden biletleri alacak þekilde bir ayarlama yapmak en hayýrlýsý gibi görünüyor þu an için .
Neyse gelebilecek olanlar dökülmeye devam etsin. Þu an oy çoðunluðu ile Anadolu Yakasý baþta gidiyor. O da Kadýköy demek, heheh...
Keþke Ümraniye AFM herkes için okey olsa da oraya gitsek. o sinema salonuna bayýlmýþtým ben  |
|
Back to top |
|
 |
auroriel Sendika Üyesi

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:27 pm Post subject: |
|
|
Ha bi de Anadolu yakasý sinemalarý þöyle (Fulden saðolsun), Avrupa yakasýný öðrenemedim.:
Altunizade Capitol
Caddebostan AFM Budak
Kadýköy C.bonus
Kadýköy Rexx
Kozyataðý Cinecity Trio
Maltepe AFM Carrefour
Suadiye Movieplex
Ümraniye AFM Carrefour
Ümraniye Meydan C.bonus
Bi de Ankara'daki sinemalarý yollamýþlar. ihtiyaç duyanlar için.
Ankara AFM Ankamall
Ankara AFM Cepa
Ankara Arcadium C.bonus
Ankara Armada
Ankara Ata On
Ankara Bahçelievler Büyülü
Ankara Bilkent C.bonus
Ankara Kizilay B.fener
Ankara Metropol
Ankara Optimum
Ankara Panora C.bonus |
|
Back to top |
|
 |
amor fati Özel Ajan

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:45 pm Post subject: |
|
|
Nerde olursa olsun geleceðim gerçi ama Avrupa yakasý tercihimdir efenim. Þööle bi Emek fena olmaz mesela  |
|
Back to top |
|
 |
beatlefan Muhbir

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 1:16 pm Post subject: |
|
|
ümraniye afm dediðin carrefour'un içindeki mi rukiþ, eðer orasýysa bana uyar ehueh 5 dk'lýk yol  _________________
Forwardly On LOST |
|
Back to top |
|
 |
rock_smg
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 1:18 pm Post subject: |
|
|
Ben Ýstanbul'dan deðilim ama hazýr konu açýlmýþ yazayým bari filmi kaçýrmak tabiki istemem benim yaþadýðým yer küçük olduðu için buralara bi kaç gün ya da bi hafta falan geç geliyor gelince öðrenirim ama iþin kötü yaný burda tek sinema var ve o da bu sýralar tadilatta umarým en kýsa zamanda yaparlar bu filmi kaçýrmak istemem doðrusu þimdiden herkese Ýyi seyirler umarým hepimiz hasretimizi gideririz  _________________ The X-files olmadan aslaaa!!!  |
|
Back to top |
|
 |
kitsunegari Saha Ajaný

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 6:43 pm Post subject: |
|
|
Katýlamýyorum tabiki..Bana Ankara AFM Ankamall yolu gözüküyor galiba..  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
364 SaD SaM Müdür Yardýmcýsý

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 6:51 pm Post subject: |
|
|
Ben de (ve ablam da tabii ) katýlamýyorum malesef.Annem tatile çýkmak için bulunasý en güzel günü bulmuþ çünkü.Yerler falan ayarlanmýþ, 12 akþamý çýkýyor yola.Bu da demek oluyor ki bizim o lanet olmayasý cafemize ablamla ben bakmak zorundayýz.Benim okul çýkýþý Maltepe Carrefour'dan izleyebilicez malesef.Of ulan, 40 yýlýn baþýnda beraber beraber bi film izliycektik ha.. |
|
Back to top |
|
 |
dirtyfish
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 7:39 pm Post subject: |
|
|
fark etmez asya avrupa ama afm ümraniye bana süper oluyor bende santraldeyim zaten 10 dk sürmez  |
|
Back to top |
|
 |
hakancen Çaylak

|
Posted: Wed Sep 03, 2008 9:11 pm Post subject: |
|
|
bende Avrupa Yakasýný izlerim artýk.  |
|
Back to top |